Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
Jobb 400-as táp bőven elég ha nem akarsz valami brutális tuningot és a későbbiekben egy ronggyá húzott 88000 Ultrát venni....Ha szándékodban állnak ilyen vad dolgok akkor egy 500-as tápot vegyél...Minden ami 500 watt felett van csak pénzkodobás...
Enermax, FSP, Seasonic, CM, Zalman,Corsair, Antec...Ezek közül válassz egy újabb típust és biztos nem lesz gondod... -
jugeen
addikt
ha ezt kivitelezni tudná az intel, akkor elképzelhető, hogy már megtették volna. és ezzel tényleg kétvállra fektették volna az amd-t asztali processzorok terén. szerintem!
ha jól emléxem középiskolás időkből, akkkor a tranyóknak van egy nyitó feszültsége, amit ha esetleges alaplapi tré PWM nem tudna stabilan biztosítani, akkor nem hsizem, hogy jót tenne.
teccik ez a villanykörte hasonlat.
azért az egy kicsit gyengébb technológia. -
Achill3uS
nagyúr
220-as villanykörte az egyesült államok 110es hálózatán a elméletben legalább tízezer évig müködhetne sztem ez marhaság.. más áramerősségen és frekvencián müködik az amerikai 110v-os hálózat.. igaz hogy a 220v-ot letranszformálva a felére megkapjuk a szükséges voltot, de amperben és hz-ben nem kapod ugyanazt, ezért pl az amerikai 110v-ra tervezett cuccok sokszor nem müködnek kellő hatásfokkal még egy átalakítóval sem itthon (saját tapasztalat) szóval sztem aldurranna a körte, vagy csak pislákolna..
-
jugeen
addikt
ja hogy te vagy az intel mérnöke?
azt te el tudod képzelni, hogy egészséges lenne neki visszavenni 90%-ot bármelyik tényezőböl is? a túlzott alulfeszelés esetén több részegység miért ne sérülhetne? azt jobban el tudnám képzelni, hogy a CPU bizonyos egységeit kapcsolná ki-be. mint a penrynnél is ez tapasztalható lesz a cache kezelésnél. -
-
Achill3uS
nagyúr
Akkor ha tisztában vagy vele nem értem az előző kirohanásodat..
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért van szükség ekkora ''teljesítményfölöslegre'' (pazarlásra) üresjáratban!
nem kell osztanod a véleményem, de nekem sem kell a tied
engem zavarnak azok a funkciók akármennyire is érezhető vagy sem, egyébként amikor netezel, még a csökkentett órajel is maximum 1-2%-ra telrheli a magokat, így az általad pazarlásnak nevezett jelenség állandóan jelen van.. és ha már a hatékonyságról beszélünk, alacsonyabb órajelen miért is lenne hatékonyabb a proci? más kérdés a fogyasztás, engem nem izgat az a pár spórolható watt, mivel még alapon sem használom soha szinte egy procimat se.. ezért mondtam hogy nem vagyunk egyformák 
-
Achill3uS
nagyúr
épp fentebb volt szó a Speedstep és a C1E-ről.. azok épp erre valók..
egyébként én pl utálom ezeket a funkciókat, azért van a proci, hogy dolgozzon, és a lehető leggyorsabban lássa el az utasításaimat, ne gatyázzon nekem 1ghz-el lentebb főleg az alaphoz képest
szóval nem vagyunk egyformák.. sztem szó sincs pazarlásról.. -
Nyugdíjas
nagyúr
Igaz,mert különben nem látom benne az egész pofámat

Akkor lehet az ugrott(annyira nem si bánom)
arn: Igaz! Hát akkor minek nevezzelek?
Mármint ezt a procit... Szerintem lehet sík,mert nem homorú,vagy domború egyáltalán,szóval funkcionálisan abszolút jó,hiszen szépen fel fog rá feküdni a blokk. Simának meg azé sima mert tükör... -
heliosphere
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és jönne a kékhalál.....

nekem ia a cpu folyamatosan változtatja a frekit és a feszt is