Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaraDani
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Hát ami p1 előtt volt. P1 em meg sose volt, csak azért furcsáltam, mert úgyemlékszem már p1 előtti cuccokon is ps2 volt, de lehet rosszul emlékszem
Amúgy mi a túróra fogsz használni egy ilyen gépet? Vagy csak full hobbiból csinálod? Amúgy most jut eszembe, hogy a 486 osba volt egy 500megás vinya, de nem tudom még működik e. -
KaraDani
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Erről nem is hallottam, a 486osba már nem ps2 volt?
Majd hazamegyek karácsonykor megnézem 
Takhanto: Én nem játszanék azzal az auto fesszel, nem fog jót tenni neki az a feszingadozás amit használatközben kap. Feszt szépen kézzel lődd be. Gyári hűtéssel meg 3,6on néz hőmérsékletet 100%loadon mert ott már lehet túl meleg lesz(nem biztos).
-
hülyegyerek
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Nem megy 24/7-ben.Mivel a Giga lapban többféle bios-beállítást is el lehet menteni,ezért normál használatkor alapbeállításokkal megy,játékhoz meg belövöm az oc profilt.
Még egy kérdés:vajon egy e8400 megérné -e azt a plusz 10k-t,amennyivel egy e7300-tól többet kérnek érte? -
kulerr
őstag
válasz
szilva01
üzenetére
Persze h nem hiszen küldtem a linkeket...azt gondoltam jó így de szólj ha van gond segítek ha tudok...Egyébként új eredmény: E7200 4465Mhz

-
KaraDani
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Hát lehet én vagyok csak ilyen bolond, de nekem megtetszett ez a tuning dolog, és én rögtön elmentem 480*7,5 ig a proccal (igaz nem 1,6ot adtam neki
) a mem meg 480*2,5 ön, tovább lappal nem mertem, procin meg még boxos hűtő van azzal meg mégúgyse
De csak a poén kedvéért játszottam vele, már visszaraktam szépen 7,5*400 alapfeszre. -
kulerr
őstag
válasz
szilva01
üzenetére
minden további nélkül,.... hülyéskedsz? Én a1066-os kingmaxoknak tuningnál 2,25-öt adok.
Egyébként a gyártó is 2V-ot ír ... -
BemAnyó
senior tag
válasz
szilva01
üzenetére
9600GT ét amit jól lehet húzni és igy az GTS512 szintjén van kapsz 22 ért ujjonan, a legolcsób 4850 es meg ha jól láttam 32, van akinek ez nagy szakadék, és olyan hatalmas külömség nincs hogy a 9600gt -vel ne tudnál játszani olyan játékot amit 4850 el igen, max nem használsza aa -t a 9600 gt még mindig jó a legujjabb játékokra egy 22" es monitorral... persze nem a legle képbeállításokkal, de 1680*1050 nél nincs már igazán jelentősége a legtöbb szűrőnek, persze látni a külömbséget, de azt a min 10K külömbséget is, és akkor arról még nem is beszéltünk hogy ahoz hoyg a két kértya közti külömbséget kihasználd ahhoz nagyobb proci is kell, ott is talász egy + 5k külömbséget min, mert mondjuk egy 7200 es elég a 9600GT hez, de ugyan ez a proci már csak húzva viszi el a 4850 est tehát kell rá egy jobb hűtés +5k vagy ha nem mersz vagy nem szeretsz húzni akkor +10k ért kell procit vegyél hozzá, persze hog yjobb a 4850 es, és nem csak a teljesítményben, de ott az a fránya 15k külömbség... és még a 9600 os is elég mindenre ha nem vagy maximálpista

-
SirRasor
addikt
-
fagy53
nagyúr
válasz
szilva01
üzenetére
A fogyasztás, ill a hőmérséklet miatt.Végső esetben az 1.0V is megteszi.
Sajnos az én procim 0.9V-on csak az alapórajelet tudja, ez 1.8GHz.
1.05V-on 2.4GHz- en megy, de ez kicsit kevesebb, mint ami a 96GT-nek kell.
Az E8xxx-ek tudják ezt a követelményt, de sokba kerülnek. A 7xxx még éppen megfizethető, éppen azért reménykedtem, hogy 0.9-1.0V-on elmegy 2.6-2.8GHz körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

???
Bezzeg a Windows 7 az pörög... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pedig ha nem lenne...a tied nagy bajnok lehetne...azért az a 450 is nagyon jó!! zúzd be a Krammerka táblázatába