Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ez nem teljesen igaz, 7500-ból is van olyan változat, amiben van VT. Ezt is jelenleg XP Mode-ban írom egy ilyen procis gépről, próbaképpen.
-
balintka
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
E5200-at cseréltem le rá, muszáj volt, nagyon lement az ára mostanra.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére

-
balintka
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Megnyugtattál. Én 130 Mhz-ért meg a VT miatt 5e Ft-ot nem akartam kiadni. Szerintem jól döntöttem. Fél év múlva használtan meg egy árban lesz a 2 proci...
-
brd
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Szerintem kicsit túl van spirázva ez az XP mód. Eleve nem tud annyit az így emulált XP, mint pl. egy VirtualBox-ban futtatott XP (amelynek NEM szükséges ehhez VT).
-
balintka
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Hát mondjuk jó lett volna nekem is így futtatni az XP-t itthon... Akkor nem kéne 2 oprendszer. Csak órajel alapján nem ért meg még 5k-t az E7600.

-
balintka
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Néztem, hogy ebben különböznek, de nem ért meg ez nekem 5e Ft-ot, 7500-ast vettem. XP mód nem is fog menni virtualizáció nélkül?
-
adcsyka
csendes tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Pl. [itt] lehet kapni.
-
SirRasor
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Bekapcsolásnál rendszeresen 3 fokkal melegebb a jobb mag, de 1-2 percre rá beállnak azonos hőmérsékletre és ahogy nézem csak nagyon ritkán térnek csak el, de akkor is csak max 1 C°-al. Gondolom ez a normális. 7-8 fok, akkor már lehet nem pont vízszintesen van rajta a borda vagy az egyik fele picit több pasztát kapott és ezért melegszik jobban az egyik oldal.Szedd le a hűtőt, rakj rá új, NAGYONVÉKONY réteg pasztát és rakd vissza. Azt mondom 90% hogy nem lesz már 7-8 fokos eltérés, még akkor se, ha úgy érzed pontosan úgy raktad rá a hűtőt, mint előzőleg.
-
Noi88
tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Hopp félrenéztem a hozzászólást...
Sry!Az én ramom 2.25V-t kap h 4-4-3-8-as időzítéseket tudja.
-
Arpsoft
tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Pedig valahol olvastam egy tesztet, hogy megmérték műszerrel az ellenállást, és nem vezetett.

-
Noi88
tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ha igazán jó paszta kell MX-2-t vegyél. Nincs benne semmi, ami vezetné az áramot és cserébe még jobb is mint az ezüsttartalmú paszták.
-
szilva01
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
köszi

-
SirRasor
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
65W max...inkább így írd, de az is csak mutató. E7200 jelenleg idlén 2,2 wattot kajál, max terhelésen 8,46-ot. Ez azért bőven 65 watt alatt van.
-
szilva01
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
régi rezsónak nevezted a nehalemet?
menj el melegebb éghajlatra!!!!

-
SirRasor
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
6500 black tesztet láttam régen és majdnem 2x annyi wattot eszik, mint az E7200, szóval... Amúgy majd keresek tesztet, engem is érdekel jelenleg ár/teljesítményben hogy állnak a procik, csak kéne már pár új termék (nem butítottak, mint pölö 5xxx, hanem totál új cucc érdekelne mosmát intel meg amd részéről is.
edit: ezt találtam: "There's a downside, too. The power consumption was rather high and the new CPU ended up using 20W more than a 2.6GHz Brisbane-based Athlon" ezt az X2 6500+ Black Editionről írták.
-
SirRasor
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Irónikusan írtam, mert ha utánaolvasol, akkor rájössz, hogy valami nem stimmel.
A második tömbbel kapcsolatban csak annyi, hogy nincs igazad, nézz utána googleben.
Bocs de most nem írok regényt, fáradt vagyok.Edit: nem ismerlek, nem tudom mennyire érted mit írtam fönt, úgyhogy annyi segítséget adok, hogy "ha éppenséggel a 216-os számot keresed a természetben, akkor mindenhol meg is fogod azt találni, mert az agyad a megszállottja lesz annak és minden mást kizár" - tartalmi idézet.
-
Lewzke
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Hát ezigaz , új catalyst ide vagy oda de az Nvidia driverei még jobbak .
És nem mondom azt hogy a 96 GT gyengus , mivel még 17' CRT monitorom van eszem ágában sincs lecserélni , tényleg hülyeség volna 1024x768 -ba tolni a mai játékokat 4850-el
nem cserélünk VGA-t ?
-
SirRasor
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Valami nincs jól belőve. Erősebb AMD-vel és gyengébb Intellel mégis fordított eredményt kaptam, akkor ez hogy lehet?
Egész pontosan szintén PS, több kép átméretezése és áttömörítése, A64 5400+ meg C2D E7200.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
nah ez engem is

-
MZsoltee
veterán
válasz
Picturemaker
üzenetére
Próbáld meg letölteni a m,onitorgyártód honlapjáról a monitor driverét, hátha segít!
-
szilva01
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
kösz de azért SirRasor 5.?Ghz-s eredményét nem múlja felüül.(igaz az nem lehetne tartós ezzel szemben)
-
szilva01
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Csak 1 tuning listára szeretnék felkerülni, ahova kell 1.35-ös eredmény is és 1.2-őn azért csináltam, hogy az a rublika ne maradjon ürsen
am 3.2-őn járatom, egyébként tényleg jobb lenne 9×400 
1.35 egyenlőre "csak" ennyi

-
dangerzone
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Asrock nem érdekel....

-
válasz
Picturemaker
üzenetére
Kipróbáltam már (az említett fesztartományban) és nem sikerült. Lehet, hogy az időzítéssel volt gond, pedig az alapot hagytam (5-5-5-15).
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
Szia, ha visszatekered egy kicsit és meglátod a hozzászólásaimat.....
Geil Ultra 1066 MHz, 5-5-5-15, 2x1GB
-
szilva01
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
vagy 1.3 volt körül már 3.8Ghz-en is mehet 400×9.5-ön
-
kulerr
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
persze h bírni fogja, nyugodtan mehet 400 Fsb-re és hajtsd 1:1-be a ramjaidat nem lessz annak semmi baja ha normális órajelet választasz normális Vcore-val...
Mondjuk én 8x400 vagy 8,5x400 on hajtanám aminek úgy elég lenne valós 1,18-1,2V körül
-
kulerr
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
igen semmi gond vele, de mi a konkrét kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sry!

am 3.2-őn járatom, egyébként tényleg jobb lenne 9×400