Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Huh, ismerős révén kaptam egy ilyen csodát... kegyetlenül ki van belőle spórolva az anyag! Ahogy írták, ajánlott azonnal lecserélni!
Más.
A 2,5-ön ketyegő, alulfeszelt procimat elvitte a Silent Knight passzívon. Véletlenül sikerült tesztelni, ugyanis a Giga deszka nem akarta forgatni a procihűtő ventilátorát. Világítani világított, de el nem indult (kevés feszt adhatott neki, azóta sikerült megoldani). Szerintem egy hétig biztos, hogy így ment. Ha azt nézzük, hogy játék is volt ebben az időszakban, elég jó eredmény.
-
KaraDani
addikt
Valószínűleg az a sz*r, akarom mondani táp
teljesítményre elég a rendszerhez, ha csak 60% os hatásfokkal is dolgozik, akkro is elég. Csak épp egy ketyegő bomba a géped alatt. Tudom radikális túlzásnak tűnik, de kis feszingadozástól könnyne szállnak el tápok, egyrészt egy ilyen könnyebben elszáll, mint egy normális táp, másrészt ha egy normális táp elszáll, nem vágja haz a procit lapot stb.... Egy ilyennel meg megvan rá az esély. Nem éri meg ezen spórolni, 9k ért már kapsz egy giga superb 460W ost, ami FSP beles, nem a legmodernebb technológia már, nem is full hangtalan (a tiednél halkabb) de jó minőség, és "olcsó".szerk.: A Socket A-s régebbi konfigom alatt 400W as mercury volt, elszállt, vitte a lapot meg a memokat is. PH apróról kukáztam utána lapot memót tápot, hogy legalább az új konfigig menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- SSD kibeszélő
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

teljesítményre elég a rendszerhez, ha csak 60% os hatásfokkal is dolgozik, akkro is elég. Csak épp egy ketyegő bomba a géped alatt. Tudom radikális túlzásnak tűnik, de kis feszingadozástól könnyne szállnak el tápok, egyrészt egy ilyen könnyebben elszáll, mint egy normális táp, másrészt ha egy normális táp elszáll, nem vágja haz a procit lapot stb.... Egy ilyennel meg megvan rá az esély. Nem éri meg ezen spórolni, 9k ért már kapsz egy giga superb 460W ost, ami FSP beles, nem a legmodernebb technológia már, nem is full hangtalan (a tiednél halkabb) de jó minőség, és "olcsó".