Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Áááááááááááááááhhhhhhhhháááááááááááááááá...hangyás vagyok.....teljesen hangyás....
Egész nap szívok ezzel az átokkal, kivágom a p*csába...
Ha csökkentem az FSB-t, akkor úgy tűnik, hogy lehet 3D-t futtatni a gépen, de aztán random jön elő valami fekete képernyő, vagy kimerevedik az egész sz@r.......
Egyszerűen lehetetlen belőni. A memó már lassan egy DDR2 800-as szintjén jár, akkor is jelentkezik. Hogy a büdös francba függ össze szorosan és konkrétan az FSB és a videokártya drivere? Hogy, könyörgöm???? Ha a processzor stabil, miért merevedik meg a kép? Ha a memória stabil, miért merevedik meg a kép? És végül, ha a videokártya jó, miért b@szakodik az a....áááááááááá........
Teljesen random módon jelentkezik a hiba. Amikor azt hiszem kész, belőttem, előjön. Feladom.Kimegyek a sivatagba, homokot szórok a fejemre és elmegyek Kínába az olimpiai játékokra gyalog.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest