Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
maszat
senior tag
Hát igen. 2002-ben új gépet vettem. Először cerkára gondoltam, montam, biztos jó lesz. X boltban mondták a játékoknak csak a MHz számít - montam, jó. Másikban mondták AMD (szimpi lett). Később valamiféle szervizes mondta: AMD sz@r, mert szétég. Elbizonytalanodtam. Visszametem, mondták ez baromság, nem fog csak úgy szétégni.
Engem a bolt befolyásolt, de hál' Istennek jó irányba: XP 1800+ lett belőle
Kedves fLeSs!
Nagyon remélem, hogy a teszt sokrétű lesz, mert jó volna tényekkel is lezárni ezt a vitát. Játék, tömörítés, iroda és stb is lesz benne? -
zka
tag
Nem sértödtem meg, csak rosszul esik, hogy egy olyan ember, aki szakértelemben, és gondolom korban is felettem áll, rögötn leugat, mert egyszerüen hatalmában áll!
Én örülök a celeronomnak, akinek nem tetszik, tartsa meg magának a véleményét...
Kérdésedre válaszul, albérletben vagyok egy barátomnál, a Debreceni Egyetem-re járok müszaki informatikus szakra, és 19 vok.
Ja, és nem apuci pénzeli a gépemet, se a netkapcsolatomat...
[Szerkesztve] -
zka
tag
scene-t nem renderelek... :D
quake-ben meg a 100 fps sztem. böven elég... :D
de a lényegre térve:
mondtam, hogy intel fan vagyok, viszont ha van egy inteles alaplapom, amit már megtanultam gyorsan és stabilan járatni, akkor elöször abba keresek procit, minthogy azt is kicseréljem. Ha találok bele olyan procit, amivel meg vagyok elégedve, akkor nem érdekel, hogy a másik oldalon ugyanezért jobbat kapok...
de te, mint házigazda, mondj már arra valami okosat, hogy hogyan kerültek az amd fanok intel-amd vitát szítva egy celeronos topicba, és miért nem tudnak békénhagyni, hiába kérem öket? :F
[Szerkesztve] -
zka
tag
nem kötekedésképpen, de egy olyan helyröl hoztam a kártyát, ahol már nagyon régen vásárolok, és tényleg nagyon jó barátok vagyunk! az elözö kártyámat egy uj bruttó árában visszavették, pedig használt volt!
az fx5600-ra 15E-t kellett ráfizetnem, 9600-ra 17E-t kellett volna,
fx5600 Ultrára 25E-t kellett volna, 9600Pro-ra pedig 27E-t.
a 9600pro esetleg az 5600ultrá-val van egy árban, szvsz
de mondom, ez nem elfogultság kérdése, tudom, hogy a 9600 jobb, egyszerüen az nvidia nekem a szimpatikusabb
a ti4200-ról pedig annyit, hogy próbáltam, far cry auto detect mindent minimumra állit vele 1024-en, az fx5600-al pedig majdnem mindent high-ra... -
zka
tag
hát, nem estem én bele semmibe, ezt hidd el...
három okból vettem celeront:
1) Intel párti vagyok, 2) szeretek tuningolni, 3) Nincs pénzem Pentiumra
az fx5600-al meg mi a baj? már lassan mindenbe bele kell kötni?
mielött ujabb veszekedés robbanna ki, én elismerem, hogy az ati jobb az nvidiánál, különösen a felsö kategóriában az nvidia csak próbálkozik, mérsékelt sikerrel... viszont inkább az nvidiához húz a szivem, azért vettem fx-et...
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- További aktív témák...