Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
[Caleb]
csendes tag
de ha már a belső hövédelmet alkalmazzák amd-ben is akkor nemszóltam. Mert kb 1,5-2éve sok amd barbecue-t láttam.......... :t
[Szerkesztve] -
[Caleb]
csendes tag
Hölgyeim és uraim!
Nagyívben eltértünk a topic eredeti témájától.
De ti, 'házigazdák' mi a fenének kötekedtek, meg forgatjátok ki más szavát? Miért nem lehetne egy olyan mentalitással kezelni ezt a témát, hogy 'segitsünk azoknak akik cerkát vettek és már nincs pénzük jobbat/amd-t venni' és tippeket adni ezeknek az emberkéknek, hogy a SZERINTETEK hulladék celeront hogyan lehet jobbá tenni
[Szerkesztve] -
[Caleb]
csendes tag
Sztem meg az szomorú amit te művelsz... :( Te itéled meg érzelmi alapon a dolgokat.... Ilyen alapon tehát be lehetne zárni ezt a topicot? Mert a juzerek esetleg az Intelt választják, nem az amd-t? Vagy ennyire s*gglyuk a könyöködön ha valaki nem az amd termékeit vásárolja/szimpatizál velük??? :(((
-
[Caleb]
csendes tag
Nah yo, ugyláccik Intel C vs. AMD vita van kialakulóban.... Erre ha joltudom van külön topic. Ugyhogy ne itt vitázzunk. Neked az AMD a cool? Legyen. Én keresztelőszentjános vok, nem akarlak rádumálni az intelre. Nekem az intel a faxa, kész. És én váltig állítom hogy inkább megveszek egy celeront mint egy amd-t. Jah amugy meg mi is volt a probléma a BMW-nél? Jaaa, hogy a legújabb kocsik elektronikája bexart a selejtes proc miatt. AMD Rulz.....
:DDD
Na de haggyuk tényleg. -
[Caleb]
csendes tag
Hehe.... Nekem volt anno egy 400-as celeronom. Asus P3B-F i440BX chipsetes alappal. Szegény procit 600 Mhz körül hajtottam.... Ehh, régi szép idők...... :U
Persze ehhez a konfighoz tartozott egy 3DFx Voodoo3 2000 16Mb, olyan gémek mentek ezen a konfigon, amihez javába TNT2, vagy Geforce 1 kellett volna, meg legalább 6-700MHz-s pentium3.....
[Szerkesztve] -
[Caleb]
csendes tag
Hi! még nem rágtam magam át a topicon teljesen, meg új vok itt, de egyet nem értek: AMD-s emberkék minek kötnek bele itt mindenbe?
1.) Sztem ez itt baromira nem intel vs amd topic
2.) Ez a topic azért jött létre, gondolom én , hogy a Celeronosok megosszák
egy más közt a tapasztalatokat....
A másik meg az hogy nem kéne itt versengeni hogy kinek milyen átkozott videókártyája van meg hogy celeronhoz fx5600 az gebasz, stb-stb...
Ehh, Igaz p4 procim van, de az otthoni gépem egy 2000-es Celeron MSI alaplapban, nekem tökéletesen megfelel, arra amire használom (néha gamez, meg movie) Bár az az igazság hogy a Celeront az Intel valójában irodai alkalmazásokra szánta, esetleg lazább otthoni felhasználásra, de ettől függetlenül az azért durva kijelenés volt h. egy duron jobb proci mint egy 2.8as Cerka....
De ha valakinek nincs pénze arra hogy pentiumot vegyen, vagy amd-t, akkor mit vegyen?? Motorolát? :( Az tuti hogy a Cerka nem a legizmosabb proci, de kellő tuninggal és hozzáértéssel igen stabil konfigot lehet kihozni vékonyabb pénztárcájúaknak Celeronból is.....
Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi