- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
kukszi1 #2759 üzenetére
Odáig megvagyok hogy a biosba belépek a winből, de hiába állítom vissza, vagy hiába nyomok reset defaults stb-t akkor sem lesz semmi reakció. Azóta nem ismeri fel a bill+egeret. Egyszerűen ilyen sz@rt még nem láttam pedig még akkor kezdtem amikor jumperekkel állítgattunk az alaplapon mindent.
Próbáltam a reset gombot a kis sd slot mellett, de arra sem csinál semmit.Na végre kb huszadik visszaállítás mentésre sikerült. Nem értem elsőre miért nem reagál. Mindent vagy 20x kell menteni hogy egyszer megjegyezze.
Azt nem tudja valaki hogy az érintőképernyőt, és alapból az érintést, kijelzőt nem lehet valahol a biosban teljesen letiltani? Azt szeretném hogycsak hdmi-n legyen kép mindig, ne is higgye azt a win hogy van beépített kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Custom Gaming PC
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest