Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
kukszi1
üzenetére
Odáig megvagyok hogy a biosba belépek a winből, de hiába állítom vissza, vagy hiába nyomok reset defaults stb-t akkor sem lesz semmi reakció. Azóta nem ismeri fel a bill+egeret. Egyszerűen ilyen sz@rt még nem láttam pedig még akkor kezdtem amikor jumperekkel állítgattunk az alaplapon mindent.

Próbáltam a reset gombot a kis sd slot mellett, de arra sem csinál semmit.Na végre kb huszadik visszaállítás mentésre sikerült. Nem értem elsőre miért nem reagál. Mindent vagy 20x kell menteni hogy egyszer megjegyezze.
Azt nem tudja valaki hogy az érintőképernyőt, és alapból az érintést, kijelzőt nem lehet valahol a biosban teljesen letiltani? Azt szeretném hogycsak hdmi-n legyen kép mindig, ne is higgye azt a win hogy van beépített kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi