- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég volt a kezemben egy érintős netbook (AMD Apu) amin ha touchpaddal nyúltam hozzá, volt egérmutató, ha touchscreennel, eltűnt az egérmutató és volt, hogy rebootig nem működött a touchpad sem! Ez szerintem win10 specialitás, túl okosra akarták megírni, azt' visszafele sült el. Talán. Átnézted már az egér, touchpad stb beállításokat? Lehet, hogy csak egy pipa hiányzik valahonnan. Esetleg a flash vagy a böngésző hardveres gyorsítása csinálhat még ilyen anomáliákat...
-
Hát mert vettél egy érintőképernyős minipc-t, ami az érintőképernyőre van optimalizálva, az android meg főleg. Gondolom emiatt vannak ezek az anomáliák a hagyományos beviteli eszközökkel.
Vagy cseréld le egy sima boxra, vagy próbáld meg valahogy letiltani az érintőképernyőt. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest