- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
kukszi1 #2759 üzenetére
Odáig megvagyok hogy a biosba belépek a winből, de hiába állítom vissza, vagy hiába nyomok reset defaults stb-t akkor sem lesz semmi reakció. Azóta nem ismeri fel a bill+egeret. Egyszerűen ilyen sz@rt még nem láttam pedig még akkor kezdtem amikor jumperekkel állítgattunk az alaplapon mindent.
Próbáltam a reset gombot a kis sd slot mellett, de arra sem csinál semmit.Na végre kb huszadik visszaállítás mentésre sikerült. Nem értem elsőre miért nem reagál. Mindent vagy 20x kell menteni hogy egyszer megjegyezze.
Azt nem tudja valaki hogy az érintőképernyőt, és alapból az érintést, kijelzőt nem lehet valahol a biosban teljesen letiltani? Azt szeretném hogycsak hdmi-n legyen kép mindig, ne is higgye azt a win hogy van beépített kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest