Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
kukszi1
üzenetére
Odáig megvagyok hogy a biosba belépek a winből, de hiába állítom vissza, vagy hiába nyomok reset defaults stb-t akkor sem lesz semmi reakció. Azóta nem ismeri fel a bill+egeret. Egyszerűen ilyen sz@rt még nem láttam pedig még akkor kezdtem amikor jumperekkel állítgattunk az alaplapon mindent.

Próbáltam a reset gombot a kis sd slot mellett, de arra sem csinál semmit.Na végre kb huszadik visszaállítás mentésre sikerült. Nem értem elsőre miért nem reagál. Mindent vagy 20x kell menteni hogy egyszer megjegyezze.
Azt nem tudja valaki hogy az érintőképernyőt, és alapból az érintést, kijelzőt nem lehet valahol a biosban teljesen letiltani? Azt szeretném hogycsak hdmi-n legyen kép mindig, ne is higgye azt a win hogy van beépített kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xbox One
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest