Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
válasz
badabum
üzenetére
Szia!
Össze szedtem minden bátorságom és szétszedtem.
Nem pont olyan, de van elem. Nem lehetett lehúzni semmit, elemet sem lehetett kivenni, de sikerült megszakítani az áramkört azzal, hogy kicsit megemeltem az elemet.
SIKER!!
Működik!
Nagyon köszönöm a tippet!
Kérdés: ez milyen gyakran fordulhat elő? Azért nincs kedvem gyakran szétszedni, ráadásul a műanyag fülekből most is pattant le.Szóval, remélem nem kell sűrűn szerelőt játszanom, mert nem vagyok egy PC doki.
Még egyszer köszönöm.
Egyébként tapasztalat van másnak ezzel a kütyüvel?(én még most vettem pár hete - elég rosszul indult a kapcsolat
)
Én csak online sorozatokra, böngészésre, és letöltésre használnám. Ami kicsit zavar, hogy a venti szerintem hangos, de egyébként tetszik.
üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Működik!

)