Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
Nagyon remélem, hogy a GPU teljesítményének nem lesz jelentősége. Még nem tudom, hogy mire jutok vele, de az tuti, hogy kliens gépként nem szeretnék Windows -t használni. Az évek alatt teljesen elszoktam tőle, és csak szerencsétlenkedek vele. Folyamatosan jobb egérrel lépnék ki, de ahelyett dob egy menüt.
Sajnos, két dolog miatt nem tudom végleg kihagyni az életemből. Az egyik az Androidos ROM flashelés, a másik meg a net. Át akarok állni otthon is mobilnetre, de ez a nyomorult Huawei 4G stick semmilyen Linux/Android eszközön nem hajlandó működni. Szóval, ha a modemen keresztül jövő netet továbbítani tudom a LAN porton, akkor a kütyüből elsődlegesen router és talán NAS lesz. Persze, azért dual boottal megpróbálom rávarázsolni a Remix OS -t. 
-
Janaboy
veterán
válasz
interstate76
üzenetére
Miben gyengebb?
Raadasul erre van 2 ev magyar garancia, ismert gyarto termeke.
De nekem mind1
Sztem draga az a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sajnos, két dolog miatt nem tudom végleg kihagyni az életemből. Az egyik az Androidos ROM flashelés, a másik meg a net. Át akarok állni otthon is mobilnetre, de ez a nyomorult Huawei 4G stick semmilyen Linux/Android eszközön nem hajlandó működni. Szóval, ha a modemen keresztül jövő netet továbbítani tudom a LAN porton, akkor a kütyüből elsődlegesen router és talán NAS lesz. Persze, azért dual boottal megpróbálom rávarázsolni a Remix OS -t.