Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Az, hogy neked melyik jobb, teljesen szubjektív, én természetesen az én szempontjaimat írtam le, a lényeg az, hogy neked megfeleljen a géped.
Pár dologra azért reagálnék:
- a GPU-król: attól, hogy a 310M dedikált, még nem feltétlenül erősebb, a HD 3000 papíron nagyobb teljesítményre képes (arról viszont lövésem sincs, hogy ez a gyakorlatban, játékok alatt hogy néz ki)
- a dokkolóról: én 10 ezer Ft-ért vettem az X220-ashoz, de minden fillért megér annak, aki legalább néha el szokta vinni az asztaláról a gépét és használ pár perifériát is (az előző hsz-emben felsoroltam, miért, de a tápcsatit elfelejtettem, szóval nekem egyszerre 7 dolog lóg a dokkolón és megváltás, hogy ezeket nem kell mindig ki/bedugdosni). Ellenben ha valaki általában egy adott helyen gépészkedik és/vagy nem használ ennyi perifériát, annak tényleg teljesen felesleges
- a HP-t nem ismerem annyira, mint az X220-at, tehát a pontos súlyát sem ismertem, ill. a melegedési problémájáról sem tudtam - ezek tükrében nem véletlenül olcsóbb egy kicsit, mint a hasonló tudású X220-asok
- mini PC vs laptop: ez egy nehéz téma, mert van itt olyan, aki szerint egy passzív hűtésű. rendkívül alacsony fogyasztású laptop sem mini PC-alternatíva, meg - ezek szerint - olyan is, aki szerint egy kb. 10-szeres max. TDP-vel bíró CPU-val és aktív hűtéssel rendelkező laptop is az. Maradjunk annyiban, hogy ez is egy teljesen szubjektív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Wise (ex-TransferWise)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár dologra azért reagálnék: