- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény #3188 üzenetére
Az, hogy neked melyik jobb, teljesen szubjektív, én természetesen az én szempontjaimat írtam le, a lényeg az, hogy neked megfeleljen a géped.
Pár dologra azért reagálnék:
- a GPU-król: attól, hogy a 310M dedikált, még nem feltétlenül erősebb, a HD 3000 papíron nagyobb teljesítményre képes (arról viszont lövésem sincs, hogy ez a gyakorlatban, játékok alatt hogy néz ki)
- a dokkolóról: én 10 ezer Ft-ért vettem az X220-ashoz, de minden fillért megér annak, aki legalább néha el szokta vinni az asztaláról a gépét és használ pár perifériát is (az előző hsz-emben felsoroltam, miért, de a tápcsatit elfelejtettem, szóval nekem egyszerre 7 dolog lóg a dokkolón és megváltás, hogy ezeket nem kell mindig ki/bedugdosni). Ellenben ha valaki általában egy adott helyen gépészkedik és/vagy nem használ ennyi perifériát, annak tényleg teljesen felesleges
- a HP-t nem ismerem annyira, mint az X220-at, tehát a pontos súlyát sem ismertem, ill. a melegedési problémájáról sem tudtam - ezek tükrében nem véletlenül olcsóbb egy kicsit, mint a hasonló tudású X220-asok
- mini PC vs laptop: ez egy nehéz téma, mert van itt olyan, aki szerint egy passzív hűtésű. rendkívül alacsony fogyasztású laptop sem mini PC-alternatíva, meg - ezek szerint - olyan is, aki szerint egy kb. 10-szeres max. TDP-vel bíró CPU-val és aktív hűtéssel rendelkező laptop is az. Maradjunk annyiban, hogy ez is egy teljesen szubjektív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- OpenWRT topic
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest