- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
PainKiller13 #2976 üzenetére
Szívesen! Viszont az itt tárgyalt eszközök vagy winesek, vagy dual bootosak, azért tértem ki a windows alatti lehetőségekre.
A wines lehetőség ne riasszon el, ugyanis a Wintel W8 androidos része az eddigi legjobb (egy Beelink Mini MX mellett), amit láttam. Az összes eddigi mini pécémre custom romot tettem, hogy igazán használható állapotba kerüljön, a Wintel androidos része volt az első, amin gyári állapotában megy minden, amit futtatni szeretnék rajta. Emellett pedig a windowsos rész is jól jön néha: böngészni egyértelműen jobb, ill. én - többek között - pl. Plex Media Szervert futtatok rajta és bárhonnan elérem a megosztott képeinket, videóinkat, zenéinket stb.
(#2977) oszy Mik az elvárások: felbontás (720p, 1080p, 4K), 3D kell-e, bitráta (van-e elvárt minimum, vagy mindegy), hd hang kell-e, miről játszanál le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest