Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Akinek van Pipo X8-a kipróbálna egy-két dolgot ha megkérem? írhatna priviben és megbeszélnénk mi az.
Illetve ha valaki akinek van Wintel W8 vagy Pipo X7 az is tudna segíteni.
A problémám a következő: arra vettem a kütyüt, hogy a szülő tudjon a régi gépe helyett ezen játszani egyszerű játékokkal amikkel most is szokott. ( zuma szerű mindenféle golyókat kilőni, meg mindenféle jewels szerű kis játék lenne.)
Ez a chipset meg is birkózik ezzel simán, egy gondom van, még pedig az, hogy sok ilyen játék alatt eltűnik az egér kurzos. Sokszor látni hogy amerre viszem az egeret reagál a dologra, de mégsem látszik a kurzor. Arra gondoltam hogy lehet hogy az az X9 sajátios hibája az érintőképernyő miatt?
Ez kizáró ok a használatára.
A másik az android alatt van: majdnem az összes letöltött játékot elforgatja 90 fokkal és az egér is inverz lesz, valamint a legtöbb játékot nem lehet egérrel-bill-el irányítani. ( tudom ez a droidnál sokszor így van, de itt szinte minden amit kipróbáltam ilyen ). Erre nincs valami megoldás?
De főként az első probléma érdekelne, ha küldök ilyen kis játékot valakinek kipróbálná?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő