- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Akinek van Pipo X8-a kipróbálna egy-két dolgot ha megkérem? írhatna priviben és megbeszélnénk mi az.
Illetve ha valaki akinek van Wintel W8 vagy Pipo X7 az is tudna segíteni.
A problémám a következő: arra vettem a kütyüt, hogy a szülő tudjon a régi gépe helyett ezen játszani egyszerű játékokkal amikkel most is szokott. ( zuma szerű mindenféle golyókat kilőni, meg mindenféle jewels szerű kis játék lenne.)
Ez a chipset meg is birkózik ezzel simán, egy gondom van, még pedig az, hogy sok ilyen játék alatt eltűnik az egér kurzos. Sokszor látni hogy amerre viszem az egeret reagál a dologra, de mégsem látszik a kurzor. Arra gondoltam hogy lehet hogy az az X9 sajátios hibája az érintőképernyő miatt?
Ez kizáró ok a használatára.
A másik az android alatt van: majdnem az összes letöltött játékot elforgatja 90 fokkal és az egér is inverz lesz, valamint a legtöbb játékot nem lehet egérrel-bill-el irányítani. ( tudom ez a droidnál sokszor így van, de itt szinte minden amit kipróbáltam ilyen ). Erre nincs valami megoldás?
De főként az első probléma érdekelne, ha küldök ilyen kis játékot valakinek kipróbálná?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest