Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Elég szellős a box, ebbe akár két tuner-t is bele lehet legózni vagy akár egy HUB-ot, utóbbit szinte biztos, hogy megteszem. Lehet beleépítek egy DVB-S2 tunert is, amúgy is a tököm tele van már az Amiko A3-mal, ha tavaszig nem jön egy olyan frissítés, ami orvosolja azokat a bajokat, amikkel küzdök, akkor ugyan fájó szívvel, de megválok tőle, s ebbe meg belepasszírozok egy ilyet: [link] nem túl elegáns a DVB viewer vagy az XBMC live TV megoldása a spark2 felülethez képest (s ezért is bánnám a dolgot, ha meg kellene válni az A3-tól), viszont - még ha én álltam eddig a legpozitívabban a boxhoz - a firmware frissítések nem arról szólnak, hogy 1-1 hibát javítunk, de még mindig marad pár, hanem, hogy 1-1 hibát javítunk viszont jönnek helyette újak, s hogy mennyire különböző hibák lépnek föl más-más felhasználónál, ilyet én még soha eddig nem tapasztaltam, pedig régi olvasója vagyok az androidos boxok fórumainak. Szóval így, ebben a formában gyak. egy felkészült team sem tud hibákat korrigálni, hisz hogy lehet olyan hibát rekonstruálni, ami nem mindegyik boxon lép föl, illetőleg akár megtörténhet az is, (ahogy nálam is megtörtént), hogy adott firmware verzió 2. vagy 3. újraflashelése után jelentkezik előtte nem tapasztalt hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest