- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
windlord #1401 üzenetére
Semmi, majd várom akkor a holnapi tapasztalataidat, ha mindezt véghez vitted. A mosoly tárgya pusztán annyi, hogy fórumokon nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy valaki "hangosan gondolkodik", először réz bordáról beszélsz, aminél tudható, hogy annak hatásfoka sokkal jobb az alunál (s ezért is gondoltál inkább arra), s ha ezt tudod, akkor fura, hogy "jó magas" termal padról is beszélsz ill. abban is gondolkodsz, amiről meg tudható, hogy eleve nem indul túl jól, de minél magasabb annál rosszabb a hatásfoka. Majd kérdezed mások véleményét, én elmondom, hogy szerintem borzasztó, amit egyébként félreértettél, mert én egyedül azt tartottam csak szerencsétlen megoldásnak, hogy az árnyékoló lemezre teszed a hűtőbordát, miután elmondtam a véleményemet, úgy érzem hiba volt.
Aztán kérdezed, hogy mi a gond azzal, ha minél nagyobb felületen történik a hőközlés, utána meg a hűtőbordára hajtogatnál alu papírt hőhídnak. Az ott mekkora felületen tud majd felfeküdni?
Na ezért nem akartam eredetileg írni semmit sem, mert próbálkozni lehet, s érdemes, de nem szeretem más meglátását ilyen szinten lerohanni, mert még az is lehet, hogy nincs igazam, de nem így indult a dolog, s pusztán csak azt tartom rossz megoldásnak, hogy a hűtőborda az árnyékoló lemezen van. Ahová kilyukadtál végül, az már egy jó megoldás lehet.
Ha az aljára is ragasztasz termal padot, meg egy akár réz hűtőbordát is beleraksz, az nem vitatható, hogy jó megoldás lesz, csak nem így indult a dolog.Tlala beszélt már erről, sőt meg is valósította azt, hogy a nyák aljára termal padot ragasztott, s sikerrel is járt vele, szóval ha ráérsz erre, készíts pár képernyőképet még azelőtt, hogy csinálnál hőhidat, majd azután, hogy csináltál, majd mielőtt az aljára is ragasztanál termál padot, majd azután, hogy az aljára ragasztottad, hogy -látható legyen mások számára is, hogy melyik megoldás, mekkora eredményt produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest