- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Már nem nagyon bányásznak ezekkel, simán van olyan széria, aminek van papírja, doboza az eladónál, magánszemély és egyébként is minden kártyáról ha tényleg el akarja adni, akkor küldjön egy HWINFO64 képet, abból elég sok mindent le lehet szűrni. Én még soha nem vásároltam új VGA-t nem volt rá pénzem és sajnáltam is rájuk annyit.
-
Lokii
aktív tag
Nekem Rx560 van 4 Gbos, laptopot fogok egyelőre beszerezni aztán GPU utána( dgpu vagy amd Integrált vagy Iris lehetőleg ).
Én 2018ban 58.000 forintért vettem talán de majd utána nézek. b580 vagy 8600as eléggé jó lenne leváltására, addig is újra pasztáztatom lehet még újra padolom ,5-10.000 ha magamnak csinálnám nyilván olcsóbb lenne. Bár hőmérsékleti gond nincs meg gondolom ez pár százalékot se dobna a teljesítményen
-
DaVE-1
senior tag
Az nvidia 5060-asa közelébe sem lesz ennek a 130-ezres árnak. Ebben itt most bárkivel fogadok bármiben. Tehát az nvidia az felejtős lesz Az amd mivel ő is erre a területre fókuszál muszáj valamit villantaniuk az rx 8600-assal.Az én tippen erre hogy verni fogja a B580-at és olyan 170K körül lesz az ára
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 2x GIGABYTE GTX 460 OC Rev. 1.0.
- Retro nVIDIA GeForce FX 5500 AGP videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest