- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drivert én kézzel rakom fel, autodetect nem is működik. Egyszer fagyott ki a gép amikor játékot nem zártam be csak leraktam tálcára és úgy kezdtem frissíteni.
Idle 500rpm kellene hogy legyen. 40-50fok körül. Lehet félpasszív is menne 40 fokon.
50w idle fogyi orvosolható ha biosban bekapcsolod a pcie aspm-et (ez meg fogja oldani a ventit is elvileg)
Rebar, igen az minimum követelmény de már minden normális gép tudja. (Még x99 lapok is bios moddal)
Venti nálam nem hangos inkább a coil whine az ami nálam zavaró. Igaz én 60-75fps-el játszom régebbi játékokkal amiknél nem is igazán pörög a kártya.
Csgo-ra nem jó ez a kártya, nagyon régi a motor alatta. Dx12 az amit tud inkább. Csgo inkább nvidián megy jól.
Overlay van valami fps kijelzéses, én mondjuk semelyik driver funkciót nem használtam. Rgb tartományt sem használtam, van icc profil a monitoromhoz (kalibrált ips paneles)Cikkedhez:
Valami ott nem jó ha Cyberpunk RT vel egy számjegyű fps-ed van. Nálam ultra Rt is átlag 40-el futott igaz fullhdvel. Nem minden ultrán 60fps az átlag RT-vel. (Min:30 max:90) Az igaz hogy nagy proci van alatta és rakás ramsávszél (i9 7980xe 4.6ghz, 4x8gb ddr4 4000)
Illetve olyan sem lehetne hogy nem indul el valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így használod a ChatGPT-t
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Disney+
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest