- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy RTX 3060 Ti-ról váltottam néhány napra A770 16GB LE-re.
Logouton megírtam a tapasztalataimat: Intel Arc A770 16GB vs RTX 3060 Ti (2023.06)
A negatívumokat/bugokat kiemelem ide a topikba, hogy visszakereshető legyen, ha esetleg más is belefutna:
Arc 770 Negatívumok:
- Első driver telepítésnél kifagyott a gép (Intel auto detectből próbáltam meg feltenni, másodjára, Win újratelepítés után direktben csak a GPU drivert felrakva jó volt)
- Sokáig tart mire elindul az Arc driver Windows indításnál (Nvidia driver szinte instant elindul)
- A driver nagyon kevés funkciót tud: Nincs screenshot, nincs FPS kijelzés, nincs instant replay, nincs RGB tartomány választás
- A driver overlayben játék alatt nem jön elő az egér, így használhatatlan volt bármire
- A ventilátor nem tud félpasszív üzemmódot, idle is pörög (igaz, nagyon halkan)
- A ventilátor játék közben határozottan hallható volt nálam, enyhén már "hangos" volt számomra
- A gyári ventilátor profil bugos. Idle 50 fok mellett ~750 RPM-en forgott. Játék után hiába hűlt vissza 50 fokra, már ~900 RPM alá nem ment. Újraindítás után megint 750 RPM-re visszament. 900 RPM-en már pont ki lehetett hallani
- A ventilátornak ~950 RPM környékén volt egy "bubogása", ezt sajnos pont videók és enyhe terhelés alatt tudja produkálni, engem zavart
- A ventilátor szabályzás funkció ugyan megérkezett a driverbe kb egy héttel a vásárlásom előtt, de bugos volt. Bármire állítottam, mindig csak emelt a fordulaton (?). Csak a reset to defaults gombra reagált.
- Idle nem tudja eléggé visszakapcsolni a kártya, szinte folyamatosan ~50 Wattot fogyasztott. Ezt így nyár elején éreztem ahogy fűti a szobát úgy, hogy semmit nem csinálok. (Viszonyításképp RTX kártyával CSGO alatt van kb 50W fogyasztásom)
- 4K TV-n nem adott képet ugyanazzal az 5m-es HDMI kábellel, amivel az RTX 3060 Ti simán. A legjobb minőségű 2m-es kábelemre kellett váltani, azzal is csak újraindítás és TV ki-bekapcsolás után adott képet.
- Resizable bar támogatás kötelező a jó teljesítményhez, így régebbi konfigurációkkal nem érdemes párosítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest