Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Dolgozott vele a tulaj is. És tényleg jobb képeket csinált. Figyelt a fényre, elpakolt mindig arról a részről amit fényképezett. És majd 6 millióért mi a hozzáadott érték? Mert ha másik csatornáról valahogy bevonz embereket, okés, de ha én mint vevő böngészem az ingatlan.com-ot, akkor nekem tök mindegy, hogy tulajjal vagy ingatlanossal egyezkedem. Na de ha van egy middle man, nyilván drágább lesz, tehát mégsem mindegy...
Most mondjuk visszatérve erre a 3 milliós ingatlanra, ha valahonnan kaptam volna egy ilyet, akkor mondjuk tény, hogy biztos ingatlanost bíznék meg, még akár úgy is, hogy költségek utáni teljes rész az övé
Szóval oké, az túlzás volt, hogy szerintem nincs szükség rájuk, csak valahogy jobban kéne "fogni" a szakmát, mint pl az ingatlan.com-os ingatlanos értékelési rendszer, ami ellen hogy kiakadtak sokan.
De továbbra is pofátlannak tartom a sok milliós díjat, amikor azért akkora hozzáadott érték nincs. Vagy akkor adhassam el én is, mert ugye ilyenkor leszerződnek, hogy mindenképp megkapja a díját, akkor is, ha én adom el... (Vannak szintjei persze)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest