Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, akkor tudod miről beszélek

Ugyanezt éltem én is.s3ggsötét erdőt a Zánkafürdői lakhelyemen találtál volna, mikor 2013ban munkából hazamntem , minden este telefonnal világítottam, h ne essek pofára

Ez a tengerparti kilátás nekem is sokszor megvolt, főleg mikor dög fáradtan kijöttem a tengerből egy munkanap után pokróc sem kellett, hogy elterüljek, és bámuljam a csillagokat, majd lezuhanyzom... olykor 1-1 eltévedt bulizó lánykát is meglehett fogni, ilyen-olyan happeningre.

Gondolkodtam h mibe lehet ott egy ház?
(hobbizolinak : Ciprus, Protaras --- Paralimni nem jó már messzebb van, fentebb a hegyekben).
Az idő miatt kint is lehett aludni éjszaka a parton, csak ereggel 8 előtt ébredj, mert leégsz, meg mert 7-re menni kell dolgozni...Neked hol volt meg ez a tengerparti élmény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- SSD kibeszélő
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest