- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapture
csendes tag
A telefonomon (Nokia) már rajta van az új M0 szakasz. Ugye az is HERE. Ezek alapján úgy gondolom, a következő csomagban már rendben lesz a dolog.
-
Rapture
csendes tag
Épp akartam írni, hogy meglepne ha nem tudná. iGO 8 tudta. Sokat használtam amikor Olaszországban gyűjtőztem. Hasznos cucc.
-
Rapture
csendes tag
Egy kollégámnak olyan problémája van, hogy akármelyik hangot állítja be, nem mondanak bizonyos dolgokat. Pl. hajts fel az autópályára. Mondtam neki, hogy a hangnavigáció részletessége legyen részletesen. Azt mondta, úgy van.
Egyéb ötlet? -
Rapture
csendes tag
válasz
#22786048 #16310 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Azt figyeltem, hogy néhány percenként 2 órával előrébb-hátrébb ugrik az óra. Szóval ezt a nappali-éjszakai mód váltogatást minden nap 2×2 óráig csinálja. Az időzóna automatán van de ha kikapcsolom és kézzel állítom be az időzónát és a nyári időszámítást, akkor is oda-vissza ugrál. Egyébként az óra átállítás óta csinálja.
-
Rapture
csendes tag
Na de tegyük fel, hogy én Isztambulban élek és androidos telefonom van. Megvettem a BasarSoft féle Primo-t és felmerül bármilyen kérdés amit felteszek itt. Esélyem sincs, mert amint az adminok meglátják, hogy Android és Primo, már törölték is a hozzászólást. Annyira túllihegik ezt a warez kérdést, hogy sokszor olyan témák tűnnek el amiben én semmi illegálisat nem látok.
-
Rapture
csendes tag
Én sem értem ezt. Galaxy Tab-ra ment a segítség ami -talán nem mondok újat- Androidot futtat. Aztán ha bárki megemlíti egy hozzászóláson belül az Androidot és a Primo-t, azt vagy csúnyán leoltják vagy azonnal törlik a hozzászólását. Azt sem értem, hogy az Android-on futtatott Primo miért annyira egyértelmű, hogy warez?
[link]
[link]
Értem én, hogy tiltott a warez és ez egy ilyen helyen így is van rendben, de annyira görcsösen csináljátok ezt, hogy racionalitását veszti ez egész topic. -
Rapture
csendes tag
válasz
Mcfery #15783 üzenetére
Én a helyedben nem azzal görcsölnék. Ha engedélyezve vannak az extra beállítások (az a lombik szerű ikon a csavarhúzós mellett), akkor ott be tudod kapcsolni a fejlett sebességkorlát mutatást. Akkor nem csak az aktuális sebességkorlátot fogja mutatni, hanem a sebességedet is és, hogy az hány százalékkal tér el a sebességkorláttól.
Amennyiben nincs engedélyezve az extra beállítás menü, akkor a sys.txt-be írd be ezt a sort:
[interface]
extra_settings=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Mobilokra/tabletekre is elérhető lett a Once Human
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest