Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz darvinya #104503 üzenetére

Wifi képes gigabites routerről beszélünk, közvetlenül a routerből volt kiszolgálva mindkét eszköz, egyik az 5Ghz-es sávon, másik a 2,4Ghz-esen (külön SSID, így kézzel át lehet kapcsolni), ugyanazon a hálózaton, ugyanarról a net hozzáférésről NAT-olva, egy elég erős, 800Mhz-es CPU-s, 128MB ram-os routeren (TP-Link WDR4900, gyári FW-vel, kikapcsolt HWNat-al), 240Mbites sebességű internet hozzáféréssel.
    Én azt gondolom, ha ekkora hátrányból, sok oldalon kipróbálva sem kapott ki a notebook, és ugyanígy a versenyhelyzetes 100+Mbites verzióban sem, akkor sehogy sem fog. :N Sajnos a telefonon nincs gigabites hálózati aljzat, hogy gyorsan bedugjam a gigabites switchembe a notebook mellé, úgyhogy ezekkel kell most beérni. :D Persze, lehet komolyabb tesztet is csinálni, ha valaki érez magában affinitást hozzá, de amire kíváncsi voltam, arra szerintem ez megfelelő. :R
    Hasonló versenyhelyzetes 5Ghz-en mértem annak idején ki, mennyivel gyorsabb ez a Snapdragon 845-ös új telefonom a régi Snapdragon 820-asomhoz képest, és ott is remekül kijött a két CPU közötti erőkülönbség. :K

Új hozzászólás Aktív témák