Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
Wifi képes gigabites routerről beszélünk, közvetlenül a routerből volt kiszolgálva mindkét eszköz, egyik az 5Ghz-es sávon, másik a 2,4Ghz-esen (külön SSID, így kézzel át lehet kapcsolni), ugyanazon a hálózaton, ugyanarról a net hozzáférésről NAT-olva, egy elég erős, 800Mhz-es CPU-s, 128MB ram-os routeren (TP-Link WDR4900, gyári FW-vel, kikapcsolt HWNat-al), 240Mbites sebességű internet hozzáféréssel.
Én azt gondolom, ha ekkora hátrányból, sok oldalon kipróbálva sem kapott ki a notebook, és ugyanígy a versenyhelyzetes 100+Mbites verzióban sem, akkor sehogy sem fog.
Sajnos a telefonon nincs gigabites hálózati aljzat, hogy gyorsan bedugjam a gigabites switchembe a notebook mellé, úgyhogy ezekkel kell most beérni.
Persze, lehet komolyabb tesztet is csinálni, ha valaki érez magában affinitást hozzá, de amire kíváncsi voltam, arra szerintem ez megfelelő. 
Hasonló versenyhelyzetes 5Ghz-en mértem annak idején ki, mennyivel gyorsabb ez a Snapdragon 845-ös új telefonom a régi Snapdragon 820-asomhoz képest, és ott is remekül kijött a két CPU közötti erőkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos a telefonon nincs gigabites hálózati aljzat, hogy gyorsan bedugjam a gigabites switchembe a notebook mellé, úgyhogy ezekkel kell most beérni.
Persze, lehet komolyabb tesztet is csinálni, ha valaki érez magában affinitást hozzá, de amire kíváncsi voltam, arra szerintem ez megfelelő.