- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
darvinya #104433 üzenetére
Apple kijelzőről nem halottam, azaz LCD panelről, mert nincs.
Ő is legtöbb gyártótól veszi, pl: Samsung, stb. nem köztudtatban lévő gyártótól.
Basszus nem mondod. Tényleg nem saját alkatrészeket gyárt, saját gyártósoron, hanem csak beszállítóktól legóztat össze és gyártat, majd szereltetik és végül sütik rá a hátlapra, hogy designed in napfényes amcsi? Hát ez tök új.
Még mobil(okos) kijelzőnek is van vezérlő chip-je, pedig azok összesen 1mm-sek.
De hagyjuk…
Akkor már ketten vagyunk ezen az állásponton. Gyorsan azért olvass utána, hogy miért hoztam fel pont az Apple-t a nem gyári kijelzőkkel kapcsolatban, hamar leesik a tantuszKicsit ON: hidd el, mélyebben benne vagyok a témában, mint ameddig mernél gondolni, pontosan azért, mert víztorony magasságú toronyba bírnám rakni azt a mennyiségű kijelzőt amit már kicseréltem életemben. És nem, nem bont senki semmit, nem építik át, szerelik ki vagy csinálnak bármi hasonlót. Ha ezt lehetne gazdaságosan csinálni (meg úgy bárhogyan), akkor nem lenne ekkora para manapág almás telóban sem a kijelzőt megtörni.
Remélem megnyugtattalak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest