Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDOG
tag
SOS help

Ügyfélnek/havernak mindegy szóval segítettem laptopot választani.... T400 mivel direkt kérdeztem, hogy főként mire: net, film, zene. Erre ugye a legjobb az intel integrált vga....
Viszont, most a diablo 3 (valami új játék) megtetszett, neki és "milyen jó lenne, ha futna"
Nos, valami olyat hallot, hogy kapcsolható videokártya.... (megmondom őszintén, én pislogok) csak nem, hogy lehetett kapni bele kiegészítő vga-t ?
Ugye anno láttam hozzá olyan dokkolót, amiben van pci-e foglalat (asztali vga kártya befogadása)... ok.... de így utólag rakható bele valami okosság ?
Lehet véna a kérdés, de csak azért is megkérdeztem

-
KDOG
tag
SOS keresek Thinkpad R400 T400 hoz való merevlemez fedlapot
Azt a műanyag bigyót a gép oldalán....Ha nincs nektek, akkor meg valami tipp, hogy honnan ?!
Nincs itthon valami lenovo szerviz pesten amit tudnátok ajánlani ? -
KDOG
tag
Köszi srácok, látom pro userek vagytok !
Akkor mit is ajánlotok most nekem, nem akarok nagyon turkálni, de az akku időt sem veszíteni... nos ?
Tényleg köszi a segítséget mindkettőtöknek !

-
KDOG
tag
Na
R400 as kérdéseim után, itt van asszony gépeThinkpad T61
wsxga+ NVIDIA grafikus (
) T7300Mi a retek tud ilyen ciripelő/sipolo hangot hallatni magából ? Mit kellene cserélni ?
Vagy valami bios okosság ? -
KDOG
tag
másik topicba is irtam szóval:
Csőőőőő !
Új vagyok itt... de évek óta számtechben mozgok.
Viszont, ez érdekes, most vettem R400 thinkpadet (igen, ha utáltátok az embert aki 1 hétre félrerakatta egyik nagyobb helyen, az én voltam ).
Minden zsír meg még van 2 év gari... DE
HDSentinel: A merevlemez 1279 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.
A szám és a hibátlannak találat gyanakvásra ad okot, hogy mielőtt hülyének néznek ibm szervízben, ez nem valami thinkpad hülyeség ? Kicsit furán is érzem magam, hogy ilyet kérdezek, de eddig minden thinkpadnél volt valami amire rácsodálkoztam. Ne az első thinkpad a kezeim közt, de ez most olyan "fura" jelenség. Persze ha azt mondjátok, hogy ennek semmi köze valami ibm féle winyo figyelő cucchoz (erre gondoltam), akkor megy gariztatásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt a műanyag bigyót a gép oldalán....
) T7300