Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen 3470-es van benne. Nem is tudnál nagyobbat beletenni.

Win 7 64 bites OS van fent. Tegnap gondoltam frissítgetek drivereket és kerestem direkt WIn 7-hez valókat a Lenovo oldalán. Volt ATI(switchable graphics) driver is azt feltettem plusz a BIOSban is belőttem ahogy szerintem kell de nem megy a váltás. még csak azt se találom hol kellene.
Van ezzel valakinek tapasztalata? -
Napfénysüti
nagyúr
Emlékeim szerint én anno próbáltam és ment rendesen. De az még a Fu-Si-mon is elfutott amihez képest a T400-am egy valóságos erőmű.

Mellesleg bár én se játékra vettem esténként néha kis PT befigyel ha már ott van az ATI kártya.
Csak ezt a fránya OS-en belüli videokártya váltást kellene már életre keltenem. 
-
Tin
veterán
trackmania az ilyen alap videókártyákon is elfut, nem?
azért a radeon 3650 mai középkategóriás kártya, nem egy erőmű, de a mai modern játékok sem okozhatnak gondot neki (igaz, nem minden high-on).
amúgy meg van végre normális review!!! notebookcheck review t410 (német)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak ezt a fránya OS-en belüli videokártya váltást kellene már életre keltenem.