Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Köszönöm szépen a további részletezést!
Hmm, értem. Akkor inkább szívattam, nem fújtam. Hátha elmegy még egy kis ideig. Addigra meg berendelek egy új ventit és ha már szétszedem jobban, akkor mindenképpen azzal rakom össze, nem újrazsírozottal.
Amúgy ezeknke a gépeknek max fordulató ventivel kéne indulniuk? Nem figyeltem meg eddig. Nekem totál csendesen indul és később kezd felpörögni fél perc múlva. Lehet, hogy gyíkja van, mert menet közben kicsit ugrándozó hangja van, hogy fel-le változik a fordulat úgy, hogy amúgy nem kéne. De az is lehet, hogy eddig nem figyeltem most meg nagyon nézem.
Á, így már addig nem nyukszom amíg nem lesz cserés.

*Konkrétan maxra kiakasztva, "64" állásban be-beesik a fordulat, akad ez még most is, zsírzás az csak időleges gyógymód lenne amúgy is gondolom.
Az érdekes az, hogy nincs csapágyas hangja amúgy, lehet, hogy a motorjába ment meg valami vagy szimplán szösz ment a rotor és a tekercsek közé és az visszafogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest