Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #76251 üzenetére
Sikerült teljesen félremagyaráznod az egészet...
Szerintem annyira nem.
Én is leírtam már itt számtalanszor, hogy vigyázni kell az Nvidiás T61-el...nem kell csöndben lenni...
Rendicsek, de akkor nem kell vizet forralni
Persze könnyű azt mondani, hogy bomba...mindegyik bomba...nem VGA, van ám más. Ennyi erővel X200 is bomba, mert elnyírja a saját szalagkábelét. Persze olcsóbb történet mint lapot cserélni.
Plusz ha nem cseréled is tökéletesen működik a gép és elvagy TL nélkül is életed végéig. A hibás GPU-val ezt csöppet nehéz megoldani. Azért ha én magyarázok félre dolgokat, akkor te atombombát robbantasz a magyarázatok főhadiszállásán, mert annyira nem egy szint egy Thinklight hiba és egy GPU fail, mint ide Nagykáta.
Csak kicsit ciki, hogy újra megtörténik ha nem úgy építed vissza mint itt egykét fórumtárs...de ezt pont neked nem kell mondanom.
Ciki bizony. Csak ettől még menni fog a gép és hands up mennyien halnak bele a TL hiányába. Nem sokan. Ellenben egy nem működő gép sokkal cikibb azt elég kevesen tudják használni.
Csak azt mondom, hogy mindegyiknél volt/van csontváz a szekrényben. Ilyen korú gépeknél pedig simán benne van a pakliban, hogy a lapon elszáll valami...
Persze, hogy benne van. Csak nem mindegy mennyire van benne.
Nem kenyérre kell, csak a pánikot nem csípem.
Én sem pánikoltam be egy percig sem. Mivel a vásárlók többsége nem olvas TP topikot nyugodtan kirakhatod, az áruk így is béka feneke alatt van, nem lesz nagy árleszállító ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest