- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
scarbantia #46446 üzenetére
"T510-est láttam élőben, az meg egyenesen borzasztó volt. Bár asszem valami kisebb felbontású panel volt benne. A Full HD lehet jobb."
A T510 sima HD vagy HD+ panelje köszönő viszonyban nincs az FHD változattal, persze nem a felbontás miatt. Hozzátenném a T510 AUO HD+ még mindig sokkal jobb mint amit W500-nál tapasztaltam (Samsung WSXGA+). Nézz meg élőben egy FHD verziót és dönts az alapján.
"Amúgy szerintem botrány, hogy ha már csinálnak egy baromi drága mobil munkaállomást mindenféle jóval, akkor mit spórolnak egy normális IPS kijelzőn? Vagy legalább utólag lehetne opcionálisan belehekkölni valamit..."
A mostani LED-es IPS noti kijelzőkhöz képest állítólag ez az AUO FHD panel sokkal jobb (betekintési szögeket leszámítva, bár TN létére állítólag arra sem lehet panasz), legalábbis mindenhol ezt olvastam a fórumokon, meg hogy ma ez az egyik legjobb noti kijelző. Azok után amit Dell U2312HM IPS monitornál tapasztaltam nem is lepne meg, a feketéje szürke, a háttérvilágítása meg elég csúnyán egyenletlen és még alacsony fényerő mellett is kifolyik a szemem. Ráadásul 1 hónap alatt nálam 2 halálozott el, szerencsére a Dell support példás, de U2311H után totális csalódás volt, túl is adtam rajt. Az X220/X230 IPS kijelzőjéről is eléggé megoszlanak a vélemények, biztos jobb egy mezei TN panelnél, de sokak szerint nem az igazi.
A lényeg, hogy szerintem egymagában az IPS bizakodásra adhat okot, de az utóbbi idők tapasztalataiból kiindulva, nem garancia arra, hogy meg leszel vele elégedve.
-
Tim82
félisten
válasz
Egyébként ha csak a lassúság a bajod a MacBook Pro-d kapcsán, akkor egy SSD-vel nem növelnéd meg pár hónappal, esetleg 1-2 évvel a használati élettartamát?
T60-nal hardveresen semmit sem léptél előre az MBP-dhez képest - az IPS kijelzőt leszámítva, még a Frankenpad-változat sem annyira nagy ugrás (maximum RAM-téren + SATA I helyett SATA II, meg persze Merom helyett Penryn C2D CPU-kat tudsz beletenni, de összességében még mindig az SSD a leglátványosabb sebességnövekedést hozó upgrade).
Néztem a hirdetésedben a MacBook Pro-d adatait, a 120 GB-os, 5400rpm-es HDD cseréje ugyanilyen kapacitású SSD-re elég jó és költséghatékony megoldás lenne. Sandforce vezérlős SSD-t érdemes beletenni, a saját, OS X alatt is működő garbage collection-je miatt, nem lényeg, hogy az általad használt OS X verzió ismeri-e a TRIM-et vagy nem.
-
válasz
Az W530-ban és 520-ban az FHD kijelző állítólag RGB LED és nem a szokásos white LED TN panel, ezért talán az egyik legjobb TN amit kaphatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest