Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
felvono
tag
válasz
Chaser
üzenetére
A toresre azt mondtak telefonban hogy nem javitjak, ill. hogy ha tipushiba akkor igen. De ez nem tipushiba volt

Ventit csereltek volna ha lett volna idom, elmenni. Sokszor en es a gep, ill. a szerviz nem vagyunk egy koordinatan. Ugy voltam vele ha vki megveszi ido elott, az majd beviszi. Nem pedig azert nem vittem el mert sumakolni akartam hatha beveszik hatha nem. Ezert is kerdeztem ra direkt telefonon. Amugy epp gariidon tul el is ment. Vkinek meg igy is megerte. Na nem az eredeti aron termeszetesen, de ez varhato is volt. -
Tikakukac
titán
válasz
Chaser
üzenetére
Mai napig volt garis, nem tudom megcsináltatta-e. Én kifújtam az enyémet WD-vel, eddig sem morgott,most meg még úgy sem, meg alig indul be úgy is. Szintén tőle vettem. Kicsit megreparáltam a palmrest szélét 2 komponenses ragaccsal, meg kimostam az egészet és így pöpec. Jah, meg átcseréltem az z-y kombót. Amíg nincs pénzem az upgrade cuccokra, addig mehet a menet.
Hűtő ha elkezd hangoskodni, annak a házhoz nem hiszem, hogy sok köze lenne, csapágy az ami kikopott. Azt megcsinálták volna. Egyébként sokat van külföldön, nem tudom miért nem vitte el eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- ÓRIÁS HP 470 G5 / Intel core i5 / NVIDIA 2gb dedikált / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi