Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
A konkrét kérdés és válaszra írtam amit írtam...persze jó dolog az ssd ez alap...
én videóvágást max nyaralásos videók dvd re kiírása/összefűzését csinálgattam csak, azért is írtam, hogy nem tudom, de ha ilyet csinálok, a proci majd kiugrik a helyéről, márpedig ha a proc 100on megy akkor annyi, hdd ide ssd oda...meg a másik példám ugye a civil3D...de ezek nálam...csak azért szoktam írni, hogy ssd egy jó dolog, de azért nem egy mindig, minden helyzetben egyértelmű megoldás, mint ahogy (úgy érzem) sokan állnak hozzá.
Nekem is barátkozós dolog az msata ssd csak még olvasgatom, hogy hol, hogyan működik, fogyasztás, melegedés stb
de akár egy külső keretbe a gép hdd + 120as ssd...meglátjuk, júniusig még van időm 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de akár egy külső keretbe a gép hdd + 120as ssd...meglátjuk, júniusig még van időm