Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #31179 üzenetére
Akkoriban szerintem nem igen lehetett olcsóbban találni, de kár ezen vitatkozni, azóta eltelt jó néhány hónap, fiatalabbak nem lesznek már ezek a gépek, igaz az áruk sem igen fog már esni. T4x, X4x-et meg nem igazán éri már meg venni, ezért a teljesítményért szerintem max 30 lenne reális, akár milyen állapotban van, ezért is inkább megtartottam a T42-t, a családnak megfelel netezni, szöveg szerkeszteni, filmet nézni sem rossz az IPS panelen, ubuntu szépen fut rajta.
sutszi: Tényleg szép az a T60, de szerintem még így is sok a 70, kisebb szerencsével ki lehet fogni annyiért T400-at is.
-
válasz
Chaser #31179 üzenetére
Az attól függ milyen...állapot+konfiguráció=ár.
Alfa 55ért árul T61-et. dokkolóval...közepes akkuval...6 hó gari...leírások alapján nem lepukkant gépek...stb
Ehhez képest egy alap T60 simán elmegy 35-be..Azért ha belegondolsz egy bizonyos szint után már túl van értékelve a "mintha új lenne/tartós/makulátlan..stb" állapot...Hiába csilli-vili új még levegő sem ért, attól a belső is számít, és csak azért mert szép még nem ér sokkal többet. Ha nem így lenne akkor mindenki T42-vel szaladgálna...
Láttam egy érdekes T60-at: [link]
Vaterán is jó a hirdetés. Állítólag még a szaga is új. (Nem vicc)
Szerinted ér 70-et? Meglepődnék ha igent mondanál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest