Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td
üzenetére
Na, akkor nem panaszkodom, meg siránkozom.
Csak egy tipp: nem lehetséges, hogy az Intel c-state disabled állapotban van a BIOS-ban? Az okozhat jelentős akkuidő csökkenést. Tudom, mert az SL300-nál én is megjártam már ezzel. Valami BIOS frissítés kikapcsolta. Csak azért tudtam, hogy létezik, mert korábban már magam is kikapcsoltam. Annak oka, hogy kikapcsoltam az általa keltett magas frekvenciás sípolás volt. Egyébként az új gépben is sípol az i5, főleg most, hogy SSD van benne, most már minden neszt meghallok este. De ez azért tolerálható.
Amúgy az SSD disznó gyorssá tette a gépet. Korábban sose használtam a sleepet, így viszont nagy királyság. Csak lecsukom a fedelet, és 1 másodperccel később már sleepben is van. Ha kinyitom akkor meg 2 sec alatt magához tér. Így már tényleg van értelme ennek az üzemmódnak.
kraftxld: Nagyon jók a képek. Gyönyörű a táj! Ezt magyarázom az asszonynak, hogy Új-Zéland nem csak egyszerűen egy másik ország, hanem egy teljesen más környezet, valahogy természetközelibbnek tűnik az egész. Nem egy betondzsungel, mint BP, ahol most lakunk. És ezen az se változtatna, ha mondjuk Dublinban laknánk. Az ugyanez pepitában.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Egérpad topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ThinkPad X1 Yoga Gen 8, 14"-os, fullos konfiggal rendelkező üzleti notebook. Hibátlan, szinte új.
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi