Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Wolfskin
üzenetére
“Amúgy sokszor jobban élvezem a felderítést, mint magát a vásárlást, vagy a használatot.”
Abszollút átjön
Volt egy ilyen osztálytársam régen, nála szinte minden így ment. Egyik iszogatás alkalmával leültettük a rosszlányok pont hu elé, hogy elvi síkon válasszon egy hölgyet. És már nyitotta is az Excelt. Másfél óra alatt sikerült is döntenie, de az idő alatt amit lerendezett azért sok standup comedy-s adná a fele karrierjét
-
HSM
félisten
válasz
Wolfskin
üzenetére
Engem a kontra részben leginkább az idegesített, hogy külön kellett figyelni a két akku kondíciójára. Pl. hogy elmászott-e a mérő. És ha elmászott, akkor a kalibráló ciklus is macerás, mert nem mindig azt kezdi meríteni, amit meríteni szeretnél... Ha pedig véletlenül elfelejtette a vezérlő a töltési küszöböt, és nem akarod teletöltve tárolni, újból jön ez a móka.
Egy fokkal talán kevésbé idegesítő, ha a külső akku kivehető, én fix akkus gépben találkoztam dupla akkuval, ott ez különösen kellemetlen tudott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.24. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy fokkal talán kevésbé idegesítő, ha a külső akku kivehető, én fix akkus gépben találkoztam dupla akkuval, ott ez különösen kellemetlen tudott lenni.