Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz RAiN91 #111676 üzenetére

Vagy azt felejtsd el, hogy átvinni a töltést, vagy azt, hogy későbbi gépekkel is használható legyen a dokkoló.

Mechanikus dokkoló (van minden, de nem fogod tudni a *80-as szériával és annál újabbakkal használni): 40A1, 40A2

USB 3.0-as dokkoló (töltést erről nem tudod megoldani): 40A7 (kell neki ráadásul külön tápegység, én azt tapasztaltam, hogy ha használni akarom külső monitorral, akkor 65 W-os táp kell neki, 45 W-os nem elég)

Hellyel-közzel jó megoldás lehet 3rd party dokkoló: Targus ACP71, ami ugyan USB 3.0-as, de van lehetőség róla tölteni a notit (nem USB-n, persze, hanem külön kábellel és töltőfejjel, de a dokkolóról). Van hozzá olyan kiegészítő is, amivel a későbbiekben type C-s noti is használható. Nekem 20H2 frissítés után az ACP71 + L450 kombó csinált olyanokat, hogy volt, hogy nem ébredt fel sleep-ből (fekete képernyő), de ez nem törvényszerű.

A lista nem teljes, csak saját tapasztalatok alapján írtam, L450-nel kipróbálva, ami kb. ugyanaz hardveresen, mint a T450s.

Az USB-s dokkolók amúgy DisplayLink-esek, ennek olvass utána, hogy mik a tapasztalatok vele, mert vannak korlátaik (pl. azt hiszem, nem lehet vele 4K felbontású monitort meghajtani meg ilyenek).

Új hozzászólás Aktív témák