- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vicze #103260 üzenetére
Nekem eddig egy ilyen sérült cuccom sem jött online rendelésből. Igaz én nem rendelek olyan nagy tételben, mint ti kukaccal. Nekem inkább olyan problémáim voltak csak rendelésnél, hogy nem azt küldték, ami ki volt írva vagy egyáltalán nem jött meg a cucc, de dispute-ot nyitva mindig visszakaptam a pénzem eddig. Szóval olyan rossz tapasztalatom nincs. Vagyis volt egy proci, ami hazavágta az alaplapot, de az lehetett az alaplap hibája is, nem a procié, fizikailag az sem volt sérült, jól becsomagolva, épségben jött meg.
A képen az a gáz egyébként, hogy látszik rendesen be volt csomagolva, normális doboz, habszivacs belső, antisztatikus zacsi, magyarán nem a kézbesítés közben hajolt el, hanem még a csomagolás helyén tették bele ezt a görbült gyönyörűséget. Eladók ugyanis észrevették, hogy vannak olyan emberek, akik vásárlási kényszerből vagy készletfenntartásból rendelgetnek, és a rendelt cuccoknak egy jó részét csak besuvasszák a szekrénybe, vagy raktárra, és nem ellenőrzik, nem bontják ki. Mire meg valaki észreveszi, rég késő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hobby elektronika
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Jövedelem
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged