- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Természetesen a Huzzy kód 003 verzióján is dolgozom, addig is a 002 verzión egy kis változtatás árán már fut valamennyi JavaScript funkció, ha elemi értékeket kap a paraméterlistájába !
De hogy ne kelljen neked kotorászni a 002 kódban, ezért feltettem a 002.2 verziót, amiben elvégeztem a lentebb részletezett változtatásokat, és a 002.2 verzióban már futni fognak a JavaScript funcióid : 002.2 . Ez is ZIP, bondzs ki, a kibontottban nyisd meg a .html fájlt !
például, de ki kell tenni mindegyikhez a ‽ névtérjelemet is majd :
⁘ ☄ isFinite‽(123) ∷Ehhez csak a :
ListNev1 = " isNumeric recs Err1_0 ChrW Chr AscW Asc Replace Replace11 ReplaceC Repla InStrBL IsUres01 Rep Trim Mid Left Right Len UBound Split Join msgBox zero1 " ;if (InStrBL( ListNev1 , " "+xb1[0]+" " )){ // később feltöltendőxa1[x] = funcAlak2set(xb1[0],e5) ;} else { msgBox(chErr1+" Hiba - sorEgyVan() 1 : Nincs ilyen "+xb1[0]+" név leprogramozva ! 1/0" +vbNL+vbNL+a1) ; Err1_0() ;}; // if_kódrészt kellet törölnöm, ill. lecserélnem erre :
xa1[x] = funcAlak2set(xb1[0],e5)A túlbuzgóságom
, miatt nem ezt az egyszerűbb alakot írtam oda .A másik amivel segíthetsz magadon a Huzzy 002 verziójában, hogy a Huzzy forráskódjába beírsz valami egyszerű a többi kódrészt nem zavaró function név(parok){ blokk } ; betétet, majd ezt a ‽ névtérjellel kipótolva név‽(parok) használhatod is ! Ezáltal már most is - amíg elkészül a Huzzy 003 verziója - komplikálhatod a korporációdat .
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Home/Nest
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Autószerelők, autószerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, miatt nem ezt az egyszerűbb alakot írtam oda .