-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz HUNited #13520 üzenetére
Hát én Mifitről váltottam zeppre még nyár elején mert a mi fit ugyanezt produkálta... Illetve ők egy frissítéssel hazavágták az alvásfigyelést és a heart rate monitort De nekem befrissül a fitbe csak kicsit "noszogatni" kell, cache ürítések (zepp, fit) után egy resivel nekem beszinkroniztált tegnap is meg ma is (sima bip)
-
AttilaMvh
tag
válasz HUNited #13435 üzenetére
Nekem is max 20 nap körül járt az akkuidő, egészen addig, amíg át nem állítottam a pulzusmérést 30 percre. Azóta szinte kétszer annyit tart, ha nem használok GPS-t (hegyi túrák). Ha aktivitást észlel, úgyis átvált állandó pulzusmérésre, alapból meg fölösleges percenként mérni. A BipS ugyanis tényleg mér, a sima Bip meg saccol, ezért nem fogyaszt tóbbet percenkénti "méréssel" sem. Így néz ki jelenleg a BipS akkugörbéje:
6 óra GPS használat túra alatt 25-28%-ot merített rajta és ezalatt folyamatosan mért pulzust is. Beltérben az óralap halványabb mint a sima Bipnek, viszont háttérvilágítással nem kékes. Szabadban ugyanolyan jól látszik, mint a sima Bip.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz HUNited #13305 üzenetére
Két mérleg nem lehet egyszerre. A régit leválasztottad amazfit alatt és úgy nem tudtad hozzáadni a 2-t?
Az egyensúlyozás azt méri, hogy mennyi ideig tudsz állni rajta, ha leesel akkor kész a mérés, és felírja hogy mennyi ideig bírtad fél lábon. Nekem a régi mi body van, régebben ki is próbáltam ezt az egyensúlyozást, de már nem engedi, kivették a mi body-t, azt írja hogy nem támogatja az egyensúly mérést. Igazából nem érdekel, nem jó úgysem semmire...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MODERÁTOR
-
HUNited
őstag
válasz HUNited #13208 üzenetére
A mostani futásomnál (futás-séta vegyes, a lányom tanítottam bringázni), a max pulzusszám 117 volt neki, miközben a mellkaspánt 169-et mért. A mellkaspánt szerint 70%-ban piros (144+) zónában voltam, a BIP S szerint 75 és 117 között volt, ami nekem a relax és a bemelegítés kategória. Ráadásul érzékelte hogy aktivitás van (hiszen a lépést számolja), de nem vette magasabbra a mérési intenzitást, hiába van ez a funkció (Tevékenység észlelése) bekapcsolva, így csak 5 percenként adott adatokat (levettem 1 percről 5 percre, mert zabálja az akkut, 13 nap 16 óra alatt lemerült 100%-ról 42%-ra, ez még gyengébb érték mint a több mint két éves sima BIP-emé volt, ami 100%-ról 80-ra esett néhány óra alatt).
Ezt követően a valós HR adatok alapján mért 446 kcal értéket a Google Fit-ben felülcsapta a saját 125 kcal értékével.
Szóval érik hogy ledobom ezt a sza*t, és megtaposom.
Mert hagyján hogy össze vissza mér, még a jó méréseim is elrontja...
Amúgy SpeedShopnál vettem. Nem magyar forrásból van, hanem osztrákból, tehát a magyar szervizhez hiába vinném.
Érdekes, hogy az első 1-2 hétben tök jó adatokat adott, még dícsértem is ha emlékeztek, most meg...
-
oba
addikt
válasz HUNited #13208 üzenetére
Garanciális esetnek tűnik. Ha normális magyar helyen vetted akkor visszavinném. Ha kínai shopból akkor együtt kell vele élni. Esetleg megvárni a következő fw frissítést, nehéz elképzelni, hogy az vágta haza, de persze nem kizárt.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Cindercone82
tag
válasz HUNited #13103 üzenetére
A pulzusmérés szerintem pariban van a melkaspántos méréssel. Én csináltam vele 3 tesztet és kb 3-6 BPM szórás volt a két eszköz között.
A magasságmérést eléggé hiányolom, és nem értem miért nem alkalmazzák a GPS alapú mérést (ha már barometrikus szenzor nincs benne), benne van a GPS adatban a magasság is csak ki kéne írni.
Egyébként elméletben a barometrikus egy pontosabb meghatározás lenne, feltéve hogy időnként kalibrálják (mondjuk indulás előtt GPS magassághoz igazítva a bázisértéket)."Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Upo
addikt
válasz HUNited #13097 üzenetére
Nyilván intervallumozásra nem való, de arra nem használom. Sima egyenletes tempóra megfelel. Mellkaspánt is van rajtam, és nem hoz ennél a mozgásformánál jelentős különbséget a bip s, a bip-nél meg érezhetően jobb.
Annyi, hogy ez a kezemen van és néha rá tudok pillantani menet közben, amikor érzem hogy esetleg csökkenhetett a tempóm ahogy fáradok. Ránézek, és ha legalább 5-6 BPM-el vagyok a kívánt alatt akkor tudom hogy még gyorsíthatok kicsit. A semmihez képest ez is sokat jelent.
Amikor először mentem órával félmaratont (még a bip-el), csak ez a módszer hozott 15 perc javulást. Pontosabban tudom hogy a határ közelében vagyok vagy nem. És ez nekem tökéletesen elég, nem vagyok én hardcore versenyző, csak sima állagmegóvó mozgást végzek.A testsúlyom meg vagy 40 éve 2 kilón belül van, bár az érettségiző nadrágomhoz kicsit be kell húznom a hasam hogy be tudjam gombolni. Úgyhogy nekem ez a dolog nem annyira releváns, túl sokat nem agyalok rajta.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #13088 üzenetére
Őszintén megmondom, nem is néztem hogy milyen adatok vannak abban az exportban, csak annyit láttam hogy csv fájl. Nem különösebben érdekelnek ezek az adatok, mert tudom hogy kb játék kategória és ennek megfelelően kezelem. A futásban segít, hogy kb. tudom nézni a pulzust. Tudom, nagy a késleltetése és nem olyan pontos mint egy célműszer, de az én kocogásomhoz még megfelel, látom a pulzuson amikor még kicsit jobban tolhatom.
Valószínű az impedance lesz tényleg az az érték, amit a kör érzékelőkkel mért.
De hogy milyen algoritmus milyen korrekciókkal számolja a megjelenített értéket azt nem tudom. A testömegen kívül nyilván minden más értéket ebből számol ki, életkor, testmagasság, tömeg alapján, és az ehhez tartozó átlagos testtípusok figyelembe vételével.
Nálam ilyen ügyben rossz helyen kopogtatsz. Most visszanéztem, az idén háromszor álltam a mérlegen. A kiírt adatokon meg kb. mosolyogni szoktam egyet. Nem mélyedtem el ebben a témában, sajnos nem tudok segíteni.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #13093 üzenetére
Nem tüskés hanem szalagkábeles. A második alkalommal nekem az mentette meg a kijelzőt az elhagyástól, mert az szabadban történt, nem otthon. De az is simán kipattan a helyéről erőhatásra, általában nem szakad, csak ha szerencsétlen irányból kap terhelést. Az a két soros pattintós dugasz elég jól kiold (Pirossal jelöltem).
Tüskés (pogo pin-es) a gombbal ellentétes belső falra felragasztott fólia antenna csatlakozása az alaplaphoz (zöld).Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Jabby
őstag
válasz HUNited #13087 üzenetére
"...nekem elveszett. Nem nulláról kezdte újra, hanem 60-ról..."
Nekem most az Amazfit a lépéseket 2015. március óta mutatja, az edzések is úgy látom nem vesztek el, viszont a pulzus- és alvásadatok hiányoznak.Más:
Bip S-re lehet valamilyen jobban olvasható fontkészletet rátenni? Pl. boldot? -
Upo
addikt
válasz HUNited #13075 üzenetére
Az amazfit-ben is van Google fit és Strava, én használom. A mod-ban meg még ezek mellett Endomondo is. Mondjuk a Google fit nekem egy kicsit katyvasz, nem szoktam nézegetni, csak megy oda is az adat. Most felraktam és belenéztem, edzésnek vélt valami tegnap délelőtti épületen belüli mászkálást, de az 5-10km futásaimat nem tudtam előkaparni belőle. De lehet hogy egyszer lesz belőle valami. A strava-ra is szépen rakja az edzéseket, valami párral régebbi verzióval volt gond hogy nem küldte át, de a friss már jó.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #13011 üzenetére
Tényleg nem megy nekem sem böngészőből. IE-t és az új Chrome-Edge-t is próbáltam, annál is ugyanúgy nem csinál semmit az OK gombra. De ha nincs net, akkor gombnyomásra azt meg kiírja.
Valószínű hogy ellenőrzi, hogy az app alól csinálod-e. De nekem onnan csont nélkül megy.
Mi fit alól se megy? Másik készüléken esetleg? Órát-mérleget nem is kell párosítani, elég bejelentkezni és exportálni.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #13050 üzenetére
Muszáj neked annyi app egyszerre? Én is megvettem akkoriban a notify-t, tools-t, bandage-t is, első kettőnek még a mi band verzióit is. Akkor jók voltak arra ami a gyáriból hiányzott. Most már nem használom egyiket sem, nincs is telepítve egyik sem.
Én elsőre megpróbálnám leszedni őket, és beállítani csak az amazfit-et, aztán azzal megpróbálni legalább pár napot. Ha stabilan megy és még hiányzik valami, akkor esetleg jöhet a másik app, de egyszerre mindig csak egy lépéssel kéne előre menni, akkor látszik mi a gond. Amazfit appnak az engedélyeket megadni, értesítések olvasása listába felvenni, energiagazdálkodásból kivenni, lakatolni, stb., akkor annak mennie kell.
Olyan dolgokat írkálsz itt, amik huawei telókon szoktak leginkább előjönni (az egy katasztrófa a BT eszközökkel is), vagy esetleg xiaomi, ha nincs rendesen beállítva.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Ármester
válasz HUNited #13043 üzenetére
A notify nálam képes volt felrakni cseh vagy olasz fw nem is lehetett változtatni rajta .
A gyors parancsikonokat nem a mifit írja felül, pontosabban bele zavar a notify beállításaiba ?Jabby
Próbálok stock sw keresni az órádra , de semmit sem ígérek.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Upo
addikt
válasz HUNited #13027 üzenetére
Fogalmam sincs, biztos hogy valami beállítási gond lehet. Adblock nincs? Vagy valami szűrés a neten? Wifiről és mobilnetről se megy?
A dolog biztos működik, most próbáltam rá még egyszer:
[kép]
[kép]
[kép]
És kb. 1 percen belül jött a mail.
[kép]
[kép]
[kép]
És onnan már maga a zip jön le a csv-kkel.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #12997 üzenetére
Ez így elég kellemetlen, tényleg. A törléseket nem is figyeltem, van hogy hónapokig nem is állok rá, a csajoknál otthon lehet hogy jobban meg lehetne nézni. Én 78-82 között vagyok vagy 35 éve, nem igazán tudok kiolvasni semmit az adatokból. De a lányomnál még voltak gyerekkori adatok is. Ránézek ha nem felejtem el.
A szériát tényleg keveri össze-vissza, az egyéni rekordnál is marhaságot ír, annak volt a többszöröse is amiről van screenshotom. A kezdetekben még lelkesen figyeltem én is a szériát, sőt jó régi mi fit-ekben még lehetett pihenőnapokat beállítani hogy ne szakadjon meg, de az is az idők folyamán eltűnt.
Adat exportot próbáltad hogy egyáltalán benne vannak-e az adatok?
Beállítások - névjegy - felhasználói jogok gyakorlása - export data
Én most kipróbáltam, és 2018.01.15 a legkorábbi súly adat.
Timestamp értéket pl. itt tudod konvertálni dátumra: [link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #12984 üzenetére
Én Mi fiókkal vagyok bent a rendszerben a legelső színes ledes mi band 1 óta (akkor még nem is volt más lehetőség). Újratelepítés után is visszajön aminek kell, de amikor amazfit-et raktam fel a mi fit mellé és beléptem ugyanazzal a fiókkal, nemhogy nem veszett el adat, de még csak újra se kellett párosítani az órát, mérleget mert egyből hozta. A mi fit-ben meg inaktívak lettek. Amikor meg kiderült hogy nem tudom javítani a bip-et és bip s-t rendeltem helyette, akkor le is töröltem a mi fit-et, és változatlanul minden megvan. A széria persze ment a levesbe az ~1 hét kihagyás miatt.
-
AttilaMvh
tag
válasz HUNited #12890 üzenetére
Cindercone82 BipS-t használ, neked meg sima Bip van. A BipS érzékelője más, távolabb van egymástól a két kis zöld fényforrás, és biztosan más a szoftvere is. Az én véleményem tapasztalataim szerint az, hogy a sima Bip kizárólag az órán elindított aktivitás, illetve kézi mérés esetén mér, egyébként saccol. Ezt onnan gondolom, hogy ebben a nagy járvány-hisztiben a kijárási korlátozás alatt szobabiciklíre kényszerültem, a sima Bipen a percenkéntire beállított pulzusmérés 75 és 90 közötti pulzust rögzített az alatt a 20 perc alatt, amíg letekertem 10 km-t, és a szobabicikli komputere végig 120 és 150 közötti értéket mutatott. Egyébként kültéri kocogásnál valósnak tűnő méréseket produkált.
Mivel a sima Bip nem tud szobabiciklit, vettem egy BipS-t, amiről azt olvastam a leírásban, hogy tudja. Apró betűkkel írta, hogy majd egy fw frissítés után lesz érvényes. Azaz, néhány nappal ezelőttig nem is tudta. Azon is folyamatosra állítottam a pulzusmérést, és a szobabiciklis edzés idejére megközelítően azonos értékeket regisztrált, mint amit a bicikli számítógépe jelzett. Miután megjött a fw frissítés, azóta indoor cycling aktivitást indítva az órán, az eltérés 1-3 bps az óra és a bicikli érzékelője között. Bocs a hosszú meséért, összefoglalva a sima Bip ténylegesen mér órán indított aktivitás alatt, egyébként csak saccol, a BipS pedig mindig mér, legalábbis ha folyamatosra van állítva. Mindkét órát használtam, ez a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz HUNited #12874 üzenetére
A célkövetés funkció sem mozdult már, pedig 3 napja már biztosan átléptem a kitűzött aktivitást. Amúgy így pár nap után már tényleg kib-szós érzés, miután nem minden megy, nem erre számítottam, amikor órát választottam a 8T mellé. Gondoltam, ezek legalább nem vesznek össze. A Párom Samsung karkötője pillanatok alatt működésbe lépett és nagyon részletes adatokkal hibátlanul dolgozik 10e-ért. Ez azért bosszantó.
De legalább a GPS dolgozik és jól mér. -
AttilaMvh
tag
válasz HUNited #12865 üzenetére
Abban jobb, hogy kevésbé eszi az idegeidet. A Mifit mióta 4-es főverzióra tértek át, állandóan szivatott hol ezzel,hol azzal.
Igen, kezeli a családtagok adatait is a mérlegnél, visszaszinkronizál az MI felhőből (MI fiókkal párosítva használom ) . Nálam volt adatvesztés, de lehetett user error, mert egy adott periódus hiányzik, az annál régebbi, és a jelenlegi adatok is megvannak. Google fitet nem használok, nem tudom, hogy onnan van-e adatvesztés, a BIM-ről pedig nem tudom, hogy mi az.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz HUNited #12856 üzenetére
Nekem ilyen max. a Mi fit-el volt, az hajlamos ezt csinálni. Amióta az amazfit appot használom helyette, nem találkoztam még ilyen üzenete jött kijelzéssel, mindig a telefonon levő értesítés tartalmát látom az órán, 2-3 óra képernyőnyi üzeneteket is kijelez.
-
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz HUNited #12850 üzenetére
Szia, tegnap 6 órám ment rá, de végül sikerült. Azért leírom okulásképp.
A telefonon bent maradt a Bluetooth kapcsolat és nem is lehetett kikapcsolni.. Nem hittem el, de így volt. Státusza: leválasztva, de törölni nem lehet. Egy másik telefonnal kipróbálva sem ment fel. Végül többszöri törlés, reset után jött egy ötlet, hogy az applikáció telepítésekor nem a saját accountommal lépek be, hanem létrehozok egy újat a másik telefonon. Láss csodát, összekapcsolódtak. A következő lépés már a saját telefon volt, újra a saját belépésemmel. Még ekkor sem ment. Mérgemben ráb.tam a telefonra az órát, hogy elég közel legyen és ekkor összekapcsolódtak! Konkrétan az óra és a telefon kijelzőjét össze kellett érintenem. -
Upo
addikt
válasz HUNited #12848 üzenetére
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy az értesítések kezelése hitvány. Ami appot bepipálok, annak jelzi az értesítéseit.
A telefonhívást jelzi, írja hogy ki hív, az órán a némítás gombra némítja a csörgést, letevés gombra leteszi. Ha beszélni akarok akkor meg úgyis előveszem a telót vagy felveszem az autó kihangosítóval (mondjuk a hívót azt ott is látom). Mit kéne még kezelnie? Nekem amúgy ennyi tökéletesen elég.
Zene vezérlést a Bip S alapból tudja.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #12828 üzenetére
Jóelőbb fejtettem ki, hogy miért nem alkalmas a konzumer gps a magasság mérésére. Szerintem csak épp szerencséd volt hogy olyan magasságot írt ki, most meg más hangulata volt.
A Bip S-en már nincs is benne a menüben, már csak szélesség-hosszúság van, ami szerintem józan döntés.
Amúgy csak egy ötlet, a barométer érzékelőd nyílása nincs eltömődve?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #12823 üzenetére
Technikai dolgok engem is érdekelnek, én is szeretek újdonságokat kipróbálni. De az olyan dolgok aminél már előre tudom, hogy a marketing osztály volt a legerősebb a gyártónál, azaz a technikai háttér valahogy nem igazán jön össze azzal amit hirdetnek, azokat eleve kihagyom. Számomra a wear os-es órák is ilyenek, nem áll arányban a mögöttes hardver azzal amit tudni szeretne, a korlátozott teljesítmény, kapacitás és méret okán nekem az a koncepció, hogy egy androidot kell futtatni egy órán, az nem jó irány. Nagyon nem áll ott a technológiai fejlettség, hogy ne legyen mindenképp egy vagy több olyan korlátja, ami nálam kizáró tényező.
A néhány dologban viszonylagos önállósággal rendelkező connected watch emiatt nekem sokkal életszerűbb, a valós élethelyzetek jelentős részénél ott van az embernél a telefon is, ennél fogva ilyenkor szerintem teljesen felesleges a telefon funkcióit az órának (is) biztosítania, bőven elég ha egy connected display-ként működik, illetve a beépített érzékelői inputokat feldolgozza és/vagy a telefonra továbbítja. De emellett telefon nélkül is tud önálló funkciókat, amit később szintén a telefonon keresztül tud szinkronizálni.
Szerintem sokkal jobb életszerű használati élményt tud adni így az óra, hogy feleslegesen duplikált funkciók nincsenek benne, ezáltal feleslegesen erős hardver és feleslegesen bonyolult szoftver sem kell hozzá.
Vannak persze jól hangzó hívószavak. Elismerem, lehet hogy én is el tudnék buzizni vele pár napot, de aztán vége a lelkesedésnek, és ott marad egy olyan eszköz, aminek több a hátránya mint az előnye a napi használatban, és inkább csak bosszúság mint öröm.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HUNited #12819 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Nekem pl. nem hiányzik az alvásmonitor, mivel úgysem ér semmit. Egy gyorsulásérzékelő chippel és egy pulzus saccolóval nem lehet normális alvás detektálást csinálni. Következtetni valamit lehet, de pontos nem lesz az biztos. Ez is inkább reklámokkal gerjesztett eladás segítő tulajdonság. Végülis a beadott test paraméterek és az említett két érzékelő adatai alapján egy átlagos (lényegében táblázatból kiolvasott) eredmény hozható, ami sokszor még akár korrelálhat is a valósággal, de nem átlagos szervezettel nem kell csodálkozni ha nem találja el a dolgokat.
Van aki meg aztán vér komolyan orvosi labor szintű elemzést várt volna el az órától, volt itt olyan is a topikban, aki vér komolyan fel volt háborodva, hogy micsoda szar az egész, még azt se tudta detektálni hogy mikor ébredt fel mert fél órával későbbi időpontot jelzett. Aztán kiderült, hogy ő felébredt, gyakorlatilag nyitott szemmel szinte mozdulatlanul feküdt még az ágyban fél órát, és utána szállt ki. Ez a köcsög bip meg nem detektálta.
De hát itt más vonatkozásban is előkerültek kutató intézet szintű elvárások.
Én mindig mondtam, hogy úgy kell tekinteni rá, hogy ez egy játék. Aki meg nem tudja ezt elfogadni, akkor nem jól választott. Nekem ez így megfelel, nem tulajdonítok túl nagy komolyságot a "mért" dolgoknak, bár a semmihez képest pl. a futásban nekem segített jobb eredményeket elérni.
Nem is tudom, hogy egyáltalán van-e olyan dolog amit tényleg mér az óra (na jó, a GPS, meg talán a gyorsulás mérő), gyakorlatilag minden eredmény statisztikai adatokból a felhasználó által megadott személyes adatok alapján algoritmussal kalkulált érték. Kb. mintha egy nagy táblázatból olvasná ki a megfelelő értékek keresztezésében található adatot. A pulzus, alvás adat az biztos ilyen. Az appban megadott test paramétereket megváltoztatva más "mért" érték fog kijönni. Pl. a testsúlyt megduplázva, testmagasságot 10-20-30 centivel elállítva, életkort, nemet átállítva lehet szépen igazítani a "méréseken".
De ez ilyen, a bip még viszonylag konzervatív, azért 6000 ft-os kínai órák ugyanezekkel a szenzorokkal kb. mindent mutatnak, vérnyomás, véroxigén, csont-, izom-, zsírtömeg, koleszterin, meg még amit el lehet képzelni...
A Ticwatch Pro alvás monitoring hiánya meg szerintem logikus döntés, mivel semmit nem ér a dolog. Amerika elépg nagy piacuk, ott meg minden vacakért, és annak az ellenkezőjéért is perelnek, szerintem nem hiányzik nekik hogy az idióták rájuk szálljanak. Egy 2-3 nap valós üzemidejű órától meg aztán pláne nem érdemes alvásmonitort várni, amikor minden második éjszaka kimarad mert akkor töltöm...
Ránéztem erre az órára, és nekem olyan semmire való lenne. Pont a tipikus "mindent is tudok" dolog, felkeltik az érdeklődést, hogy lelkesen vedd meg. De ahogy néztem, mindent tudni akar, de nagyon semmi nem az igazi rajta. Nem tud semmi olyant amit az ugyanakkor nálam levő telefonnal ne tudnék megoldani, csak a telefonon nem kell a mini képernyővel sz@rakodni. A sporthoz meg van sportóra, vagy akár egy bip.
Ha használom a rendszerét, akkor merül mint a balta, ha nem használom akkor meg nem ad többet egy bip-nél vagy hasonlónál, akkor meg minek.
Telefonálás, navigáció, okosotthon, nfc fizetés? Erre sokkal jobb a telefon. Sportra mint olvasom nem igazán erős, időmérőnek meg értesítéseknek meg overkill. Szerintem nem egy tudatos vásárlónak való termék, inkább a gerjesztett, amúgy nem meglevő igényekre alapozó, a hiretett dolgokra többé- de inkább kevésbé alkalmas impulzustermék.
Nem is tudom, menőzni, divatozni, másoknak mutogatni esetleg elmegy, nekem ez így nem adja, de tudom hogy bőven van ennek piaca másoknál.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
HUNited
őstag
válasz HUNited #12820 üzenetére
Megcsináltam én, ha valakinek kellene.
[Amazfit BIP D.D.C. 2020] -
SztiviVander
őstag
válasz HUNited #12810 üzenetére
Profilodban magasság nem lett elallitva? Szerintem az az egy adat amiből egy lépés hosszát meg tudja saccolni. Bár azt nem tudom az óra kalkulálja-e ki (de az meg hogyan/miből ha nem megy a gps) vagy az app küldi vissza az órára a lépésekből kiszámolt távolságot.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz HUNited #11348 üzenetére
Én kb. egy fél napot vártam vele.
Optimális esetben talán, de otthon elég nehéz optimális körülményeket teremteni. Kevés a felület, ami összeragad, porszem kerülhet a ragasztásba, ami meggyengíti a kötést, stb...
Én is ragasztottam már, elsőre nem jött össze, egy rövid úszás után teljesen beázott, de utána sikerült életre kelteni, kiszárítani. Újra megragasztottam, de azóta nem megyek vele úszni, csak zuhanyozni. Szóval ne merítsd víz alá, legfeljebb csak fröccsenő víz érje.Harrrr!!!!
-
szpali
addikt
válasz HUNited #11004 üzenetére
egyelőre ennyit olvastam:
https://helloxiaomi.hu/ujabb-3-hordozhato-okos-eszkozt-mutatott-be-a-huami-bemutatjuk-a-huami-amazfit-gts-orat/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
D4rkm4n
őstag
válasz HUNited #10818 üzenetére
A cipőbe helyezett chip több információt ad, mint a karóra? Mi lenne az indok, hogy használjak a BIP mellett még egy chipet is a cipőmben, vagy ahelyett?
Laikus vagyok ilyen téren, ezért kérdezem.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
D4rkm4n
őstag
válasz HUNited #10805 üzenetére
Őszintén szólva mindig is kontra produktív volt, ha egy gyártó csak a saját termékeivel kompatibilis eszközöket/szolgáltatást (applikációt) fejlesztett. Ilyen volt kezdetben az Apple is.
Mióta lehet szinkronizálni gyakorlatilag mindent mindennel, pörög az Apple is. (Pl. az iOS is kezeli a Garmin applikációját, pedig ugye ott az Apple Watch.)Előnye származna a Xiaominak abból, ha sokan vennének pl. BIP-et, mert olcsó és (relatíve) megbízható, lehet mindenféle futócipővel használni. Ellenben ha elterjed, hogy csak a saját cipőikkel tudod használni az alkalmazást, lehet, hogy sokan nem is vesznek Xiaomi órát.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
veterán
válasz HUNited #3797 üzenetére
Én ilyen szíjjat használok egy hete kb és nagyon tetszik:
[link]Feketében rendeltem 2800 Ft volt átváltva. Milanese sűrű szövésű rozsdamentes acél, anti allergén.
Egyenletes fekete, nem akad be sehova, kényelmes viselni, a mágnes elég erős. Szerintem elegáns és minőségi. -
Rimuru
veterán
válasz HUNited #3797 üzenetére
Ha csak az ékezeteket akarom magyarítani, és amúgy nem okoz gondot hogy angol az óra, akkor inkább hanyagoljam a magyarítást? - fel tudod rakni csak a fontot is osszefoglaloban benne van
Az iránytűnél az NL, EL,... - igen, ha talal jelet a gps akkor kiirja majd rendesen.
Vásárolt már esetleg valaki fekete fém szíjat az órájához? - ilyet vettem. En a magnestol feltem, de boven eleg eros ahhoz hogy ne legyen gond, viszont a festek biztos kopni fog egy ido utan.
Valsz augusztus kornyeken leszek godollo kornyeken (veresegyhaz), ha addig raer neked akkor majd megmutathatom.
Vigyázat, csalok!
-
szpali
addikt
válasz HUNited #1974 üzenetére
Korábban már leírtam a sztorit.
2 hét utál levél csatáztam velük, mert nem volt nekik raktáron a választott színből, a másikat pedig már nem akciós áron akarták küldeni (+20$), de ezen sikerült túllendülnünk.
A kapott tracking alapján már17 elindult a csomagom.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- Interactive Brokers társalgó
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmgyűjtés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Magsafe töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest