Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
A fővárosban biztosan találsz olyan fórumtársat, akinél meg tudod nézni. Lehet, hogy a lurdyban most nyílt mi store-ban is kint van, nem tudom. Ha Fehérváron vagy Veszprémben jársz, én is meg tudom mutatni az enyémet
Beltérben, ha van némi fény, olvasható a kijelző. Az automatikus háttérvilágítás kikapcsolható."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
Grisa bácsi
kezdő
Amazfit Mastert használok Mifit nélkül és így is működik, ahogy leírtad. Az alvást az óra rögzíti, de a Mifit csak az esti alvást jegyzi, a Master minden szinkronizáláskor frissíti az alvást is, bármikor alszol. Ez volt az egyik ok, ami miatt elhagytam a Mifitet. Notify, Bandage nem tudom, hogyan kezeli.
-
Madoc
veterán
-
vince
őstag
Nem helyette, hanem mellette használok Mi Bandage-et legfőképpen hívó kijelzés miatt.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
veterán
Moddoltban van ilyen opció, magyarul írja, hívó fél adatainak kijelzése.
Moddolt kell hozzá, de semmilyen hátránya nincs. Legfeljebb annyi, hogy neked kell frissítened, nem Playről frissül.
A telefont sem kell angolra állítani.
Ha viszont Playes MiFit-et használsz, akkor kell az angol nyelvű telefon.
Én moddoltat használok, magyarra van állítva a telefon, van ilyen opcióm és működik is.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Kíváncsi leszek akkor. A gyári szilikont nem bírta a kezem(még várok hozzá egy itt ajánlott szilikon azért) lehet elébe megyek a dolgoknak és kimosom már most. Eddig egy saját átalakított nato szíjat használtam hozzá azzal nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Jorgos01
tag
Nem mindenki Budapesten lakik. Euronics bolt pedig 68 db van az országban. Így talán tálal közelebbi boltot, mint Budapest, futárra sem kell várni és máris a kezében van a BIP.
Talán valakinek segítettem.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Upo
addikt
Most hogy így belegondoltam, már több mint 1 éves, sehol nem lett volna rá garancia. Eszembe jutott, hogy tavaly 11.11-ben vagy BF-ben volt 29.9$ az óra, és akkor az enyém már megvolt. Gondolatban sem volt még az itthoni forgalmazás, nem tudtam volna itthon venni, és angol verzió sem létezett. Ez is kínai, csak mod firmware segítségével hardver azonosító átírással lett angol. De most is működik, letisztítom a régi ragasztót a kijelző hátuljáról (áttetsző rugalmas ragasztó, nem is kétoldalas ahogy gondoltam), azután visszaragasztom.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
SzaboZE
addikt
Akkor ezért bírja sokáig, mert se másodperc, se pulzus, se lépésszám kijelzés nincs, így ezekkel nem is terheli az akkut és a frissítés is csak percenkénti.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
RpPRO
őstag
Alvásfigyelésre pontatlan, ez tuti. Azt találtam viccesnek, hogy az asztalon figyel az óra x időt (tegnap ez nálam 5 óra volt) és arra az időszakra is szépen jelölte, hogy mikor volt deep sleep, light sleep. Ehhh.
Pulzusszámot viszont nagyjából pontosan mutatja, persze ez függ a hőmérséklettől is.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Tiger.
nagyúr
Most vagyok 28 napnál, és 59%.
Pedig komoly watchface van, csukló mozgás is aktív. Pulzus mérés az off.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Faterkam
addikt
Ez a módszer már működött rendesen, a .gif fájlt is le kellett tölteni, és betallózni, addig nem engedte
Köszi mindenkinek a segítséget!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Allien
veterán
Igen, megérné, ha adná olcsón (60 dolcsi alatt). De, nem adja. Itthon 20E körül (felett) találtam, amikor kerestem. Van más kínainál EUs raktárból, de ott már annyival drágább, hogy akkor inkább itthon vettem volna, természetesen. De, most mán mindegy, egyelőre marad a Verge Lite... 1 hét használatnál 77%-on van az akksi, ami nem rossz. Igaz, sportra nem használom...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest