- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
Én ezt úgy csináltam most mobilos könyvjelzőkkel,hogy asztali gépen chromeból kimásoltam a Bookmarks-t,,beillesztettem a brave könyvtárba. Ettől kezdve a chromeból kimásoltam a könyvjelző mappákat illetve görgetéssel a többi kónyvjelzőt is ( egyszerre többet) és beillesztettem a brave Bookmarks- ba.
Pillanatok alatt műxik. Importálást nem próbáltam,mert nem kell a braveban nekem az összes chrone könyvjelző. -
K0zm0
aktív tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Üdv!
Rég migráltam, de ha jól emlékszem, akkor a Minden könyvjelző alatt van Importált nevű mappa, onnan fel kell pakolgatnod a Könyvjelzősávodba. (A tévedés jogát fenntartom, lehet, hogy van egyszerűbb módszer!)
Goggle-fiók itt felejtős. Ha egyszer bejelentkezel webes felületen valamelyik Google-szolgáltatásba, onnantól emlékezni fog rá, ha újra megnyitod.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest