Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azt nem tudom, mert én csak pár napig használtam uBlock origin nélkül, akkor nem tapasztaltam ilyesmit, hogy nem működött volna a reklámblokkolás alapból. Az a baj, hogy az ilyen típusú reklámokat a Twitch nagyon ritkán adja, van, hogy 1-2 hétig semmi, azután lead 1-2 ilyen reklámot és megint hetekig semmi, így tesztelgetni is nagyon nehéz, hogy lehet-e blokkolni. Ilyenkor "megváltozik" az oldal, az eredeti stream átkerül a jobb felső sarokba kis képbe (ez egyébként karikázott, kifagyott, lehet, hogy ezt blokkolta), és az eredeti stream helyén játszanak le egy kb. 30 másodperces reklámot (videót), és ha lement, akkor újra visszatér a stream az eredeti helyére és csak 1 stream folyam lesz újra... Az ilyen típusú reklámot nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán blokkolni.
#567 pilu85
Ezt az 1 típusú reklámot leszámítva én sem találkoztam reklámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest