Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Nem para, ez kisse mas tema, nem a szokasos kripto. Ehhez eleg a telod es hogy 24 orankent elinditsd a banyaszast. Nyugodtan kiloheted az appot utana, nem szopja le az akksit meg nem lassitja be a telot. Gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne. Egyelore meg teszt fazisban van a projekt, nincs kvazi atkonvertalhato erteke a Pi-nek, de szepen haladnak vele. Ami meg egyedi, hogy epithetsz magadnak egy csapatot, ami meghivasos alapon tortenik es minel tobben vagytok egy korben, annal tobbet termelsz adott idoegyseg alatt. De csak akkor, ha mindenki termel. Szintek is vannak ebbol a szempontbol. Ha valaki elfelejti beinditani a banyaszast, akkor te azt a pluszt elveszited. Bovebb info: [link]
En semmilyen mas kriptoval nem foglalkozok, ezzel is csak azert mert nem zavar semmit es senkit. A BAT meg elmehet a picsuba
Vegignyalaztam a kozossegi forumot, eleg gyakori jelenseg az, ami nalam is van. Egyelore meg nem lattam ra erdemi megoldast. Konkretan nalam azt mutatja, hogy 0 reklam jott iranyomba, ami minden csak nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vegignyalaztam a kozossegi forumot, eleg gyakori jelenseg az, ami nalam is van. Egyelore meg nem lattam ra erdemi megoldast. Konkretan nalam azt mutatja, hogy 0 reklam jott iranyomba, ami minden csak nem igaz.