Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én a minap szivattam meg magam.
Az iOS-es futtatott chrome mellé feltettem a Brave-et már rég. Sokáig gond nélkül ment is. Aztán legyaktam a Chrome-ot. a laptopon is. Sikerült a jelszavakat bele importálni. De az iOS nagy frissítése, a jekszókezelő appjuk megkavat mindent már egy ideje. Mert a jelszavak egy része lakott a Chrom-ban (amit csak munka közben használok), java a Brave-be is átjtt. De az iOS jelszókezelője az appok, néha a weboldalak jelszavát maga akarta volna kitölteni, csak épp üres volt.És itt jött a probléma: a jelszókezelő olyan szuper, hogy kívülzől alig lehet bele jelszavakat tölteni. Esetleg Mac segedelmével meg lehet oldani. De Windows alatt fel kell ülni a szopórollerrel.
Sok keresés után kiderült, hogy az iOS Safari is tud jelszzavakat CSV-ből inportálni, és azt a jelszókezelőbe le tudja tölteni. Most végre kerek a világ. A laptopon, és a iPhone-on is ment a Chrome a kukába.
Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz a jelszókezelés a 3 ökoszisztéma között (és a frissítés persze nem autómatikus).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest