Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Én is a BAT miatt döntöttem úgy, hogy adok neki egy esélyt, bár eléggé szkeptikus vagyok. Célzott reklámok megjelenítése, miközben nagyon biztonságos böngészőnek hirdeti magát... meglátjuk.
Bár Chrome-al is alapvetően meg vagyok elégedve.Keresőnek én maradok Guglinál, bár egyre jobban utálom, mert egy ideje egyre kevésbé ad ki normális találatokat. Rengetegszer csak jól megszövegezett oldalakat dob, amiket kb. semmi érdemi infó nincs. De hát pénz beszél Google-nál mint tudjuk.
DuckDuckGo-t még nagyon régen próbálgattam, de az meg alig talál meg valamit, most kivárok a visszajelzésekre Brave esetében, nem kérek még egy Lycos-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest