Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pista0001
üzenetére
Hát még lesz mit csiszolni de majd késöbb most megvárom h bemattul e ha igen akkor márcsak januárba csiszolom és veszek flakonos lakkot. A belseje matt fekete lesz és ahol a vu-k lesznek ott piros lesz az oldal (nem az oldal lap) Urbanjozsi is elvileg kész az aljának a széleivel várom a képeket lábakat meg faterral csináltattam helyesebben a láb tartókat mert azt még nem mutattam senkinek (lábak) de azt elárulom h króm csövek
Kemény lesz!
Még vagy 2hónap mire kész. az uj lap megvan teljesen be lesz blokkozva fet cpu 2 chipset utána veszek egy vgat csak már a vízhűtés is többe van mint 100k és nembirom anyagilag szerszámokra is 45k legalább elvertem és még holvan a festés stb ára. kegyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kemény lesz!