Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

Üdv! Épülget a masinám :DD . Sok apró lépéssel egyre közelebb vagyok a célhoz.

A DVD meghajtó végül egy slim DVD író lesz, illetve már van. Elkészült a tartója is, már csak pozicionálni és rögzíteni kell. Az alu előlapot kétoldalas ragasztóval fogom rögzíteni. Gomb sajnos nem lesz rajta de szoftveresen nyitható úgyhogy ez nem gond.

Kész a fedél is és a rögzítése is majdnem. A gép hátsó részén bepattanó fülek fogják tartani, elöl pedig csavarozva lesz. Már csak két furat, beléjük menet és ez is készen lesz.

Távirányítót is szereztem hozzá, egy HP-t usb-s külső vevővel. Nem a legtutibb megoldás de legalább olcsó volt :DD .

Szerintem ezen a héten készen is lesz, képek akkor :)

Így félkész állapotban több "tesztnek" is alávetettem a szerkezetet. A hűtés nagyon jó lett. Az alaplap és a proci is 1-2 fokkal hűvösebb mint hagyományos házban, a vinyó meg egyenesen hideg, 25 fokos! Ja, és nem rezonál a HDD-től, pedig semmi rezgéselnyelő anyagot nem használtam, csak oda van csavarozva (mégis csak 3 mm-es alu hegesztve). :DD Remélem a DVD se fogja bebúgatni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés