Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Többször nekiindultam már a témának, de még nem sikerült konkrét lépéseket tennem. A célom az lenne, hogy minél hangosabb legyen a Gen8-am, mert még nagytakarítás után is tud egy kicsit ciripelni, amit este még a szomszéd szobában is hallok. Igen, nagyon érzékeny a hallásom...

Nem szedtem még darabjaira a szervert. Ha takarítom, kinyitom a házat, kifújom és ennyi. Ha jól tudom, van egy ventillátor a házban hátul és van egy a processzoron. Arra gondoltam, hogy kicserélném mindkettőt.
Barkácsolni (kábet darabolni, stb) a lehető legkevesebbet szeretnék, ugyanakkor tényleg a legjobb megoldást szeretném elérni. Megvenném a legjobb (ha kell, a legdrágább) ventillátorokat, ami passzol a gépbe. Tudnátok konkrét ventillátorokat (márka, típus) ajánlani? Esetleg cikkeket, guide-okat, fényképeket mutatni?
Továbbá láttam, hogy az egyik fórumos kolléga készíttetett egy szűrőt, amit az ajtóba lehet szerelni (innen is nagy köszönet RazoRnak érte), amiből szívesen rendelnék egyet magamnak. Volna esetleg valaki, akit szintén érdekel a dolog és tudnánk felezni a postaköltséget? [link]
A harmadik téma pedig, hogy tök jó lenne, ha egy posztban össze lennének szedve a Gen8-cal kapcsolatos lehetőségek, cikkekkel, leírásokkal kiegészítve. Gondolok itt a ventillátor megoldásokra, cpu cserével kapcsolatos infókra, raid vezérlő megoldásokra (szeretném idővel RAID5-be kötni a diszkeket), iLO és bios frissítés, iLO licensz vásárlása, stb.
Apropó iLO licensz. Talátaltam az eBay-en bőven 10.000 forint alatt advanced licenszeket. Volt már, aki vásárolt innen? Gondolom ezek second-hand kulcsok, vagy valami szürke forrásból származók. Honnan érdemes iLO kulcsot vásárolni?
Előre is köszi minden infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB DDR6 600W 2ÉV GAR!
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest