- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Többször nekiindultam már a témának, de még nem sikerült konkrét lépéseket tennem. A célom az lenne, hogy minél hangosabb legyen a Gen8-am, mert még nagytakarítás után is tud egy kicsit ciripelni, amit este még a szomszéd szobában is hallok. Igen, nagyon érzékeny a hallásom...
Nem szedtem még darabjaira a szervert. Ha takarítom, kinyitom a házat, kifújom és ennyi. Ha jól tudom, van egy ventillátor a házban hátul és van egy a processzoron. Arra gondoltam, hogy kicserélném mindkettőt.
Barkácsolni (kábet darabolni, stb) a lehető legkevesebbet szeretnék, ugyanakkor tényleg a legjobb megoldást szeretném elérni. Megvenném a legjobb (ha kell, a legdrágább) ventillátorokat, ami passzol a gépbe. Tudnátok konkrét ventillátorokat (márka, típus) ajánlani? Esetleg cikkeket, guide-okat, fényképeket mutatni?
Továbbá láttam, hogy az egyik fórumos kolléga készíttetett egy szűrőt, amit az ajtóba lehet szerelni (innen is nagy köszönet RazoRnak érte), amiből szívesen rendelnék egyet magamnak. Volna esetleg valaki, akit szintén érdekel a dolog és tudnánk felezni a postaköltséget? [link]
A harmadik téma pedig, hogy tök jó lenne, ha egy posztban össze lennének szedve a Gen8-cal kapcsolatos lehetőségek, cikkekkel, leírásokkal kiegészítve. Gondolok itt a ventillátor megoldásokra, cpu cserével kapcsolatos infókra, raid vezérlő megoldásokra (szeretném idővel RAID5-be kötni a diszkeket), iLO és bios frissítés, iLO licensz vásárlása, stb.
Apropó iLO licensz. Talátaltam az eBay-en bőven 10.000 forint alatt advanced licenszeket. Volt már, aki vásárolt innen? Gondolom ezek second-hand kulcsok, vagy valami szürke forrásból származók. Honnan érdemes iLO kulcsot vásárolni?
Előre is köszi minden infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest