- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!
Pár nap szerencsétlenkedés után rá kellett jönnöm, hogy ez nekem magas
Inkább meghagyom a jelenlegi összes vackot (asztali gép, tablet, stb...) és a microserverre felteszem a xpeno-t, és fontos fájljaimat manuálisan felügyelem (másolgatom a nas és az asztali gép között).A másik opció, hogy szerintetek a terveim kivitelezésével kit tudnék megbízni? Ha ismer valaki ilyen magánembert, kisvállalkozást, aki megcsinálná nekem a telepítéseket és megmutatná, hogy az alapvetőbb hibákat hogyan tudom orvosolni a konfiguráción, akkor légyszi keressen/keressetek meg privátban.
Komáromi vagyok, de ha kell felviszem a konfigot Bp-re.Raid kártyát még vennem kellene valahol addig, hogy mehessen minden, de nyitott vagyok...
Egy ilyen telepítést szerintetek kb. mennyiért vállal be egy kisebb cég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest