Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
Szia!
én is sokat töprengtem, hogy mit meg hogyan kellene, és letettem a + videókártya belehelyezéséről. - most épp egy ASROCK E350M1-es integrált procis lappal szeretnék HTPC-t csinálni + Windows 7 + XBMC. Ez sem fogyaszt sokat és egyenlőre a netezés-es tulajdonságait is ki tudnám majd használni.... - egyenlőre ezt találtam megoldásnak, de lehet ahogy múlik az idő ( hisz ez egy majd 3 éves alaplap ) lesz jobb

maximusz
-
Rick4
félisten
Nem tudom, mennyibe került a raspberry-d, meg a szervered, de összeraktam magamnak egy mini itx gépet vélhetőleg ezeknél olcsóbban, alapon 16W, terhelve 25, böngészni is tudok, filmezni is tudok, virtualboxban megy egy nas szoftvert futtatok, szóval ezt az egészet megoldottam egy hp szerver harmada méretű házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest